Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Stuttgarter Zeitung: Markus Babbel s-a simţit în Ghencea ca la un meci din Cupa Intertoto

Wednesday, 30 September 2009, 09:27 Sursă: REALITATEA.NET

Presa din Germania apărută miercuri scrie că VfB Stuttgart a evoluat slab în meciul cu Unirea Urziceni, având în vedere că a întâlnit un adversar care era doar la al doilea meci în Liga Campionilor, astfel că trupa lui Markus Babbel nu poate să fie mulţumită doar cu acestă remiză.

"Şvabii au deschis repede scorul, dar apoi au fost prea pasivi, iar gazdele au avut ocazia să construiască şi să atace tot mai mult. Până la urmă, Varga a fost cel care a profitat de erorile din defensivă şi a reuşit să obţină un rezultat de egalitate nemeritat. VfB Stuttgart nu a putut să obţină mai mult pe terenul prost al stadionului Steaua, care a fost pe jumătate gol", scrie Kicker.

Publicaţia Stuttgarter Zeitung notează că antrenorul Markus Babbel a fost nemulţumit de calitatea suprafeţei de joc. "Antrenorul s-a simţit ca la un meci din Cupa Intertoto, nu din Liga Campionilor, iar atmosfera nu a fost nici ea specială. Aproximativ 13.000 de spectatori au venit la meciul din Bucureşti. Tehnicianul s-a declarat nemulţumit de rezultatul de egalitate, iar echipa sa are decât două puncte după primele două meciuri din grupă. Nivelul jocului nu a fost atât de ridicat, iar jucătorii au trebuit să se adapteze la condiţiile slabe de pe stadion. Unirea nu a fost atât de slabă precum ultimul adversar al lui VfB, Eintracht, iar oaspeţii şi-au făcut singuri viaţa complicaă", notează publicaţia.

"Dacian Varga a marcat primul gol al Unirii Urziceni în cupele europene, iar echipa sa a obţinut un punct foarte preţios împotriva lui VfB Stuttgart, în etapa a doua a Grupei G a Ligii Campionilor. Gazdele au început cum nu se putea mai prost, iar Tasci a deschis scorul încă din minutul 5. La trei minute după pauză, germanii au fost pedepsiţi de erorile din defensivă, iar Varga a marcat. Unirea a prins curaj când a văzut că Stuttgart are unele probleme", a scris şi site-ul oficial al UEFA.Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri