Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

NewsIn - Adrian Mihalcea s-a înţeles cu oficialii lui AEL Limassol pentru rezilierea contractului

Sunday, 07 June 2009, 12:59 Sursă: NewsIn

"Eu mai am contract cu AEL, însă conducerea clubului mi-a transmis că pot să-mi îmi găsesc o altă echipă, deoarece nu mai poate suporta contractul de joc din cauza crizei financiare. M-am pus de acord cu ei, le-am zis să mă lase să plec liber, ne-am înţeles şi pentru banii pe care trebuie să îi mai primesc. Le-am explicat că nu pot semna încă rezilierea, până când nu îmi voi găsi o nouă echipă la care să joc", a spus Mihalcea, care în sezonul trecut a reuşit să marcheze de cinci ori.

Fotbalistul a primit deja mai multe oferte, prin intermediul agenţilor săi, de la echipe din Cipru, una dintre ele fiind chiar de la formaţia de unde ajunsese la AEL, Aris Limassol. "Sunt câteva propuneri din partea unor cluburi de aici, una este de la Aris, dar momentan mai aştept pentru că nu sunt aşa avantajoase. Vreau să am măcar un contract cât cel de aici", a afirmat atacantul, adăugând că nu ar spune nu unei oferte din România, dar momentan nu a fost contactat de nimeni.

În vârstă de 33 de ani, Adrian Mihalcea a evoluat în carieră pentru echipe ca Dunărea Călăraşi, Dinamo, Genoa, Hellas Verona, Chunnam Dragons şi FC Vaslui, având 69 de goluri marcate în Liga I şi 16 selecţii în echipa naţională.

Conducerea clubului a anunţat imediat după finalul campionatului că a renunţat la celălalt român din lot, fundaşul Adrian Iordache, căruia i-a reziliat contractul. Echipa a fost pregătită în retur de Mihai Stoichiţă şi a reuşit cele mai bune performanţe din ultimii zece ani, calificarea în play-off-ul campionatului şi în finala Cupei Ciprului.

În altă ordine de idei, Mihalcea a vorbit şi despre situaţia de la fosta sa echipă, Dinamo, care a pierdut orice şansă la titlu după înfrângerea cu FC Braşov, din etapa a 33-a. "E mare păcat pentru că au condus tot sezonul şi ratează titlul chiar acum. Sunt dezamăgit pentru că toţi fanii îşi doreau o calificare în grupele Ligii Campionilor. Au pierdut pe mâna lor, nu ştiu ce a fost acolo. În ultimele două meciuri, pe care le-am văzut şi eu, atitudinea a fost una delăsătoare. Probabil şi presiunea a fost prea mare pentru unii jucători, poate şi valoare nu a fost conform aşteptărilor. Oricum, nici măcar grupul nu a fost unit, pentru că atunci când nu ai valoare, diferenţa în bine o poate face grupul", a afirmat fotbalistul care a reuşit să câştige un titlu şi două Cupe cu formaţia din Ştefan cel Mare.

Totuşi, jucătorul originar din judeţul Ialomiţa consideră că Unirea merită să fie campioană după acest sezon. "Sunt şi eu un pic fericit pentru ei, deoarece sunt din Ialomiţa, însă consider că titlul este unul meritat. A fost echipa care a avut cele mai constante evoluţii. Nu poate fi pus la îndoială titlul", a conchis acesta.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri