Divorţul e la modă printre politicieni. Marţi i-a venit rândul lui Bogdan Olteanu

Tuesday, 17 March 2009, 11:00 Sursă: REALITATEA.NET

Motivul despărţirii: relaţiile extraconjugale. Asta în ciuda negărilor repetate ale lui Olteanu. La bursa zvonurilor s-au vehiculat mai multe nume: Ingrid Zaarur, membru PNL filiala sector 1, deputatul Alina Gorghiu, Diana Tuşa, fost şef al cancelariei Camerei Deputaţilor sau Cristina Pocora, fost secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul. Tot potrivit bursei zvonurilor, Diana Tuşa este cotată cu cele mai mari şanse să aibă o relaţie intimă cu Olteanu. Idila pare a se fi născut cât timp ea a fost şefa Cancelariei Camerei, deci o apropiată colaboratoare a politicianului. Actuala deputată PNL de Brăila a fost discretă şi s-a abţinut să comenteze situaţia.

Purtătorul de cuvânt al PNL urmează să plătească lunar 1.500 euro pensie de întreţinere pentru cei doi copii ai săi, care vor rămâne în custodia mamei, până la împlinirea majoratului. Olteanu poate să îşi vadă cei doi copii numai sub supravegherea mamei şi doar în condiţiile impuse de aceasta.

Divorţul pare a fi devenit o doctrină în PNL. Şeful liberalilor, Călin Popescu Tăriceanu, naşul de cununie al lui Olteanu, a ajuns la a patra căsătorie. În timpul mandatului de premier s-a zvonit că Ioana Tăriceanu a părăsit căminul conjugal şi că urmează divorţul. Fostul prim-ministru, care are un băiat cu actuala soţie, s-a grăbit să dezmintă zvonul şi să spună că are o relaţie exceneltă cu soţia sa.

Prietenul lui Tăriceanu, Dinu Patriciu este şi el la a doua căsnicie. Prima soţie cu care are două fete, Ana şi Maria, locuieşte în Canada. Acum Patriciu este căsătorit cu arhitecta Dana Patriciu.

Între fostul ministru de Externe, Adrian Cioroianu şi sporana Alexandra Coman a fost dragoste la prima vedere la o petrecere. În 2003 Cioroianu a divorţat de Luminiţa, dar s-a judecat până anul trecut pentru cuantumul pensiei alimentare.

Deputatul PNL Relu Fenechiu i-a spus adio după 13 ani Lilianei, fost manechin în perioada comunistă, cu care are un copil. În octombrie 2007, Fenechiu s-a recăsătorit la Viena cu Mariana Ivan, cântăreaţă de muzică populară.

O excepţie de la această "practică" din PNL este Dan Motreanu care a lansat teza conform căreia "În PNL dacă nu eşti divorţat, nu eşti promovat". Motreanu este căsătorit cu iubita sa din liceu.

În cazul fostului liberal, actuala pedelist Cristian Boureanu vorbim de o adevărată telenovelă. Sebastian Vlădescu, naşul de cununie al lui cuplului Cristian şi Irina Boureanu, a făcut-o pe fina sa să se îndrăgostească de el şi să se despartă de soţ. Vlădescu s-a căsătorit apoi cu Irina, dar mariajul nu a rezistat decât trei luni, după care el a dorit să se întoarcă la fosta consoartă, Carmen.

Şi în tabăra PSD sunt mariaje destrămate. Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Victor Ponta, s-a îndrăgostit de colega sa de partid Daciana Sârbu. Povestea lor de dragoste s-a concretizat prin căsătorie. Ulterior, cei doi au devenit părinţii micuţei Irina Octavia.

În luna mai a anului trecut pe numele Anei Birchall a fost înregistrată cerere de divorţ. Ea a spus public că nu a făcut acest demers şi că totul este o înscenare. CSM s-a autosesizat şi şi-a însuşit nota inspecţiei judiciare care a constatat că "au fost respectate dispoziţiile legale care reglementează procedura de înregistrare a cererii de divorţ" în cazul Anei Birchall.

După 32 de ani de căsătorie, la vârsta de 61 de ani, Petre Roman a plecat de acasă înamorat de solista Silvia Chifiriuc. "Soţul meu a plecat de acasă de două săptămâni. Divorţăm şi basta", admite şi Mioara Roman care a refuzat să facă prea multe comentarii pe acest subiect.  

 

CITEŞTE ALTE ŞTIRI ÎN SECTIUNEA BULEVARD

Kate Moss, cu sânii pe afară - VEZI FOTO

Michael Jackson vrea o faţă nouă

Fosta vedeta porno Jenna Jameson a născut gemeni

David Beckham, asaltat de cele mai frumoase femei din Italia - VEZI FOTO

Madonna se gândeşte serios să adopte din nou un copil din Malawi  
Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri