5 zodii care iubesc prea mult

Wednesday, 16 January 2019, 09:46 Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

Iată care sunt cele 5 zodii care iubesc prea mult!

Berbec

Femeia Berbec este atât de dornică să adauge pasiune relației sale încât uită să fiecare iubire vine cu riscul de a oferi mai mult decât a primi. Îi place să se arunce cu capul înainte în relații, așa cum face și în viață. Depune atât de mult efort, încât partenerul ei nu mai are nimic de făcut. Din fericire, aceasta poate observa ușor atunci când jumătatea nu se implică suficient și poate vorbi deschis despre acest lucru.

Gemeni

Nativa din Gemeni iubește sentimentul de a intra într-o nouă relație. Fiorii unei noi iubiri o fac să se simtă minunat. La început, poate fi extrem de atentă și grijulie, copleșindu-și perechea cu gesturi de iubire. Femeia Gemeni simte o nevoie foarte mare de a-și satisface partenerul. Deși relațiile sale sunt de obicei scurte, acestea sunt extrem de intense.

Balanță

Balanța este extrem de loială partenerului său și evită conflictele cu orice preț. Își iubește perechea atât de mult încât este în stare să îi ofere orice își dorește. Într-o relație poate să fie extrem de îndrăgostită, deoarece consideră că își exprimă cu adevărat emoțiile doar atunci când se implică 100%. Deși obișnuiește să vadă doar calitățile persoanei cu care este, uită de cele mai multe ori că nu toată lumea poate să o iubească la fel de mult.

Mai multe pe divahair.ro.