3 zodii de femei care NU vor fi respectate niciodată. Toată lumea le calcă în picioare!

Friday, 07 July 2017, 10:16, Sursă: REALITATEA.NET

Anumite femei reușesc să aibă probleme atât în relațiile cu cei din jur, cât și în cea de cuplu. Dacă unele sunt prea bune și se lasă călcate în picioare, altele pur și simplu nu își pot schimba atitudinea față de persoanele din jurul lor. Sunt răutăcioase, fățarnice și își urmăresc propriul interes, fapt ce le face imposibil de respectat.

Adaugă părerea ta

Rac

Deși ești genul de femeie ideală, soția, mama și prietena perfectă, acest lucru nu înseamnă că toate aceste calități îți vor aduce și respectul pe care îl ceri din partea celor din jur. Rar se va întâmpla să găsești un bărbat care să te aprecieze pentru ceea ce ești. Bunătatea ta te face să te lași călcată în picioare de cele mai multe ori atât într-o relație, cât și în viața de zi cu zi. Prietenele te caută doar atunci când au nevoie, pe când iubitul profită de tine.

Scorpion

Ești o femeie destul de controversată, care de cele mai multe ori se lasă dusă de val și căreia îi place să trăiască momentul. Nici să nu te mire faptul că majoritatea bărbaților nu au intenții serioase cu tine, ci încearcă doar să îți ajungă în pat. Dacă nu ai avea inima atât de zburdalnică, poate ai reuși să îți concentrezi atenția asupra bărbaților care te merită cu adevărat și care te vor respecta.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.