Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

100 de iubitori ai rolelor au participat la un cross în centrul Capitalei

Sunday, 12 July 2009, 02:23 Sursă: Realitatea TV

Participanţii la cross s-au declarat încântaţi de organizarea unui astfel de eveniment în Capitală: "Mi se pare o idee nemaipomenită pentru Bucureşti ţinând cont că sunt atâţia tineri care au role şi se dau prin parc".

"În ultima vreme am văzut chiar foarte multe concursuri de acest gen, nu numai de role. Am văzut şi concursuri de biciclete şi este chiar nemaipomenit", a declarat un alt participant la cross.

Un bărbat de 62 de ani a fost cel mai vârstnic participant la competiţie. "Îmi place mişcarea, îmi place sportul şi îmi place organizarea. Păcat că mulţi tineri nu s-au rupt, probabil şi de teama ploii, dar mişcarea de role în România a prins o amploare mare şi trebuie organizate mai des asemenea manifestări", a declarat participantul.

Campania HELP a participat la cross pentru a atrage atenţia asupra efectelor pe care le poate avea fumatul. Toţi cei prezenţi şi-au putut măsura nivelul de dioxid de carbon din plămâni. La sfârşitul competiţiei, cei care au trecut primii linia de sosire au fost premiaţi de organizatori.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri