Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VESTE TRISTĂ de la STEAUA. Va pleca DEFINITIV!

Wednesday, 11 June 2014, 14:43 Sursă: REALITATEA.NET

"La Federico Piovaccari a intervenit şi situaţia contractuală. Aseară am avut o discuţie în ceea ce îl priveşte pe Piovaccari şi se pare că lucrurile nu mai pot fi schimbate, în sensul ca Sampdoria să fie de acord cu plecarea lui", a spus Argăseală într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă Steaua va achiziţiona un atacant, având în vedere că s-a renunţat şi la serviciile lui Pantelis Kapetanos, Argăseală a răspuns: "Nu, nu căutăm jucător pentru acest post. După cum se ştie Kapetanos nu mai juca de ceva vreme, iar Piovacari nu mai era folosit".

Până vineri, când este programată reunirea echipei, preşedintele a menţionat că nu va mai fi transferat niciun alt jucător. "Reunirea este pe 13 iunie când este vizita medicală şi nu mai vine nimeni. Toşca (n.r. - de Alin Toşca de la Viitorul) este deja transferat. La finalul fiecărui an pleacă jucători, vin alţii, aşa este viaţa fiecărei echipe. Important este ca forţa grupului să rămână aceeaşi. Iar acum eu cred că posturile importante sunt acoperite şi echipa este omogenă", a precizat oficialul stelist.

De asemenea, el a explicat că niciun jucător din lot nu va fi cedat până la finalul celor două tururi preliminare ale Ligii Campionilor. "Este stabilit foarte clar că de la Steaua nu va mai pleca niciun jucător. Iar dacă va fi o ofertă de nerefuzat, atunci se va întâmpla după ce vom termina preliminariile pentru calificare. Pentru Pintilii (n.r. - transferat la Al Hilal) era o ofertă de nerefuzat având în vedere că mai avea un an de contract şi avea vârsta de 30 de ani", a precizat Valeriu Argăseală.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT