Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Veste incredibilă despre Steaua

Wednesday, 21 January 2015, 15:25 Sursă: REALITATEA.NET

"De acum încolo pe tabela stadionului va scrie FCSB. În momentul ăsta, sigla Stelei va fi acea siglă rotundă cu steaua cu opt colţuri, cu acea cruce roşie, cu conturul galben, care este foarte bună", a spus Argăseală, scrie Mediafax.ro.

Valeriu Argăseală a afirmat că Steaua nu poate negocia cu Ministerul Apărării Naţionale condiţiile în care va putea folosi în continuare însemnele vechi, deoarece regulamentele armatei nu permit acest lucru decât după parcurgerea anumitor etape.

"Noi suntem de acord să negociem această siglă, însă nu trebuie uitat că noi am adus valoare acestei sigle, noi am adus-o în prim plan, altfel această siglă nu ar fi avut valoare. Uitaţi-vă în regulamentele militare şi vedeţi care este procedura unei evaluări, asta înseamnă timp şi în al doilea rând această marcă nu ar fi avut niciun fel de valoare dacă ar fi fost purtată pe tricourile unei echipe care nu a făcut performanţă. Valoarea acestei mărci este dată de performanţa clubului nostru, nu este o marcă cu o valoare intrinsecă dacă ar fi agăţată într-un cuier sau pusă pe un perete. Este blazonul purtat de cineva care aduce această valoare. Armata trebuie să îşi facă procedurile, iar noi avem această emblemă. Nu e niciun fel de problemă. Noi ne dorim această emblemă. Procedura din regulamentele militare nu este aceeaşi cu cele din civilie. Armata e încorsetată de regulamentele pe care le are", a completat Argăseală.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT