Viorica Dăncilă a vorbit despre trădare. Mesaj ţintit şi pentru Iohannis

Wednesday, 20 November 2019, 22:26, Sursă: Realitatea.NET

Viorica Dăncilă este convinsă că PSD își va mobiliza exemplar electoratul şi fiecare filială va obține 50%+1 din voturi.

Adaugă părerea ta

Totodată, şefa PSD a vorbit şi despre trădare.

”Toată lumea se va mobiliza. Cei care au obținut scoruri mici sunt cauzate din cauză că au crezut că totul vine de la sine. Nu cred că cineva mă va trăda. Dacă o va face, se va autoexclude din partid. Fiecare filială are ca obiectiv să obțină 50% plus 1 din voturi”, a spus Viorica Dăncilă.

Cu referire la Klaus Iohannis, Dăncilă a precizat că acesta a încălcat Constituţia, fără să îi pese de sfaturile primite.

"Am văzut cu câtă aroganță a ieșit Klaus Iohannis să spună că era mai bine să-l fi suspendat pentru că mai câștiga puncte electorale. Deci nu i-a păsat că încalcă Constituția, nu i-a păsat despre faptul că cei din jur îi spuneau că este incorect, dumnealui și-a făcut calcule strict personale", a explicat şefa PSD.

Comentarii Existente
2019-11-21 06:12:52
Hop si maimuta

Pai cum bre 50% plus 1 pe filiala? Sau cum...ai uitat ca oamenii voteaza acolo sau...e raza la patrat de vina?! Daca deastia ingineri mai avem in tara....hai sictir Spor la cumparat voturi...ca asta va e obiectivul

2019-11-21 06:45:32
FUGI CU CERCUL

Asa sa fie!

2019-11-21 07:11:08
Gabriela

Cita nerusinare! Ai plecat bou la Brussels si ai venit vaca! Analfabeta de doua garduri! In scoli la tara,copiii Romaniei stau in frig,clase nejugravite, WC afara in frig unde mor zilnic,fara ca tie sa-ti pese. Spui ca esti mama? atunci ,cine iti da tie dreptul sa opresti copilul tau"INFIAT" sa vorbeasca ,sa se intilneasca cu fratii lui- care, sint nevinovati in fata lui Dumnezeu? Esti cel mai mare monstru dupa 89,dupa Ceauseasca in ultimi 30 ani. Peste 3000 mi de copiii ,nu au ce minca , si TU- iti etalezi haine de zeci de mii de euro in fiecatre zi- parca ai fi o " CURCA IMPAIATA! Fratii romani ,treziti-va! si opriti flageul pe care -l pregatesti aceasta monstruasa creatura! VOTATI- dar nu PSD- acesti imbogatiti din munca si suferinta voastra. Ganditi-va la toti copiii care adorm cu lacrimi pe obraz,in fiecare noapte,ganditi-va cum ati fost batjocuriti voi si copiii vostri pe10 august 2018! VOTATI- dar nu PSD- prostia,incultura si minciuna. DUMNEZEU sa va lumineze mintea si inima- Va multumesc- un roman in exil

2019-11-21 08:15:11
plugariu

Veorica -handicap vorbeste singura ca televizorul, nimeni n-o baaga-n seama...! Toata ziua sta cu Iohannis in gura, alt ceva nu stie ce sa spuna... Sictir !

2019-11-21 08:24:02
Livius Bercea

Dumnezeule, cum poate o analfabetă să prostească un popor ? La fel au procedat comuniștii în 1945-1950. Nu ne mai trezim odată ?

2019-11-21 09:17:23
borfasi

La acest partid de borfasi psd,tradare e putin spus ,aici e vorba de ura criminala contra romanilor a unor clanuri de banditi.

2019-11-21 11:20:42
Constantin Gadea

FOARTE IMPORTANT PENTRU ROMANIA. 1) Este foarte important, atat pentru Romania cat si pentru cetatenii ei, sa existe o buna intelegere intre GUVERN si PRESEDINTELE ales al tarii. Aceasta necesara colaborare poate fi asigurata numai daca il alegem pe Iohannis. Daca o alegem pe Dancila, razboiul romano-roman va continua. 2). Este foarte important, pentru tara si popor, sa ramanem in UE si liderii tarilor din spatial euroatlantic sa aiba incredere in conducatorii Romaniei. Stim bine insa, ca niciun lider occidental nu are incredere in Viorica Dancila; au insa o mare incredere in Iohannis. 3). Este mai mult decat necesar ca Presedintele, ca reprezentant al Romaniei, sa vorbeasca cursiv cel putin o limba de circulatie globala; Klaus vorbeste mai multe si Vioric niciuna. Din 1), 2) si 3) rezulta ca, cei care ne iubim neamul si tara, trebuie sa mergem cu totii, duminica 24 noiembrie, la vot si sa-l alegem pe IOHANNIS.

2019-11-21 11:24:51
Constantin Gadea

CA O VIPERA SIREATA, CA O BABA FARA MINTE, VIORICA, DELOC BEATA, SUDUIE SI MINTE, MINTE. PE IOHANNIS IL ATACA CU BLAND GLAS TELEORMANEAN: CA NU STIE CE SA FACA, CA-I ANTIEUROPEAN, CA E HOT, SPUNE TRUFASA, CA E NAIBA, ANTICRIST, SI-ARUNCA APOI GOGOASA CA E MARE COMUNIST. CA LUPUL FLAMAND,CU BALE, INDUCE IN NOI FIOR: CA IOHANNIS ESTE MOALE, DAR SI MARE DICTATOR. VIORICA PIEDICI BAGA,, DAR NOI IL VOTAM MAI TOTI, SA NE SCAPE TARA DRAGA DE TRADARE SI DE HOTI.

Alte articole din: Ultimele Stiri