Victor Pițigoi: Capitalul politic negativ al PSD

Tuesday, 14 January 2020, 08:32 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

,,Sintagma din titlu n-am inventat-o eu. A nascocit-o un alt autor, referindu-se la felul cum, in ciuda anomaliei politice Dragnea/Dancila, capitalul negativ al PSD n-a fost suficient pentru ca aceasta din urma sa nu se califice in turul doi al prezidentialelor si nici ca sa-i ia gandul Gabrielei Firea de la sansa unui nou mandat, dupa ce, de aproape patru ani, ea este parte a anomaliei de mai sus'', scrie pentru portalul Ziare.com analistul Victor Pițigoi. 

,,As extrapola si as zice ca acest urias capital politic negativ nu este capabil sa trezeasca nici acum la realitate liderii PSD, care inca se mai imbata cu ideea reanimarii, in loc sa priceapa ca nu exista alta cale decat reformarea partidului din temelii.

Daca ar fi existat dorinta de reforma, am fi simtit-o acum, in preajma congresului, ar fi pulsat in partid ideea de programe noi, altele decat cele nesustenabile ale lui Dragnea, ar fi inceput deja dezbaterile pe idei si pe doctrina, cam absente in social-democratia damboviteana'', scrie Victor Pițigoi.

Detalii AICI

 
 

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-14 18:08:17
Niță Marian

Domnul Dragnea nevinovat urgent trebuie eliberat.

Alte articole din: Ultimele Stiri