Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ziua Z pentru Valeriu Zgonea. Președintele Camerei ar putea fi exclus din PSD

Tuesday, 26 April 2016, 22:56 Sursă: REALITATEA.NET

Al doilea om în partid, Valeriu Zgonea – preşedinte al Camerei Deputaţilor, ar putea să îşi piardă funcţiile din cauza unor afirmaţii dure la adresa PSD şi a lui Dragnea.

Mai multe persoane din PSD îi cer demisia, iar printre acestea se numără şi deputatul de Piteşti Cătălin Rădulescu, preşedintele PSD Diaspora.

„În calitatea mea de preşedinte al PSD Diaspora cer public demisia domnului Valeriu Zgonea atât din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, cât şi din funcţia de preşedinte executiv al PSD, dar şi din cea de membru PSD. Am fost primul care de 2 ani a sesizat implicarea acestui securist în blocarea oricăror modificări legislative ale codului penal, ale incompatibilităţilor şi conflictului de interese, modificări care ar fi diminuat abuzurile procurorilor DNA şi dosarele făcute la comanda liderilor politici. Toată activitatea acestui om a fost pentru a distruge PSD-ul şi pentru a elimina toţi liderii politici importanţi şi cunoscuţi din toate judeţele din PSD, pentru ca impreună cu o gaşcă masonică-securistă să pună mâna pe PSD aşa cum au pus mâna şi pe Camera Deputaţilor. A fost şi este aservit SRI-ului, DNA-ului şi altor puteri străine care vor să distrugă tot ce este românesc: clasa politică, Parlament, oameni de afaceri. Cer tuturor liderilor PSD, preşedinţilor de organizaţii PSD din ţară, parlamentarilor PSD să solicite public demisia acestui trădător şi să fie solidari cu demersul nostru”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ