Membru PSD, către Dăncilă: Dacă o blondă va conduce ţara, să fie a noastră!

Saturday, 20 July 2019, 15:02 Sursă: REALITATEA.NET

Redacția www.realitateademures.net a făcut o selecție a celor mai spumoase fragmente din intervențiile pesediștilor mureșeni și ale invitaților de la centru.

O membră PSD din filiala Mureș a precizat în contextul vizitei premierului la filiala locală a social-democraților că Viorica Dăncilă este prototipul perfect prezidențiabil promovat recent de fostul președinte Traian Băsescu în spațiul public din România.

Aceasta și-a manifestat încrederea că Viorica Dăncilă este compatibilă cu acest portret.

„Județul Mureș o susține pe Viorica Dăncilă pentru prezidențiale. Dacă tot a creat Traian Băsescu răul și ura în România că va conduce o blondă, această blondă frumoasă și doamnă să fie a noastră”, a subliniat un membru PSD din filiala Mureș.

Viorica Vasilica Dăncilă, președinte PSD Mureș: „Trebuie să aducem alături de noi pe cei care tresară când aud imnul național”

Eugen Teodorovici, președinte executiv PSD: „Suntem oameni de stânga toți, nu există om care să nu fie de stânga. Chiar și cei care sunt de dreapta, sunt de stânga”.

Maria Precup, președinte executiv PSD Mureș: “Deși ni s-a spus ciuma roșie, trebuie să respectăm această culoare, pentru că roșul este sângele lui Isus Cristos”.

Eugen Teodorovici, președinte executiv PSD: „Nici noi mai de la sud, mitici fiind noi, nu uităm de românii din Centrul țării”

Vasile Gliga, președinte PSD Mureș: “De ce trebuie PSD să aibă candidat propriu la Președinția României? Pentru că oare ce ar face Fărăgăul care are tot timpul 55%? Cum o să-i învețe cineva pe rromii de acolo să voteze altceva decât cei trei trandafiri?”

Lucreția Cadar, primarul comunei Deda: “În Deda, avem un iluminat public mai frumos decât pe marile bulevarde ale Bucureștiului“

Ovidiu Oltean, primarul comunei Tăureni: “După ce va ajunge la putere, Dreapta va trebui să stea 20 de ani să zugrăvească ceea ce a făcut PSD-ul”


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri