EXCLUSIV. Dacian Cioloș: PLUS vrea alegeri anticipate

Saturday, 14 December 2019, 20:27 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Opțiunea alegerilor anticipate este în continuare susținută de PLUS. Invitat în studioul Realitatea, liderul formațiunii, Dacian Cioloș, a declarat că un nou scrutin va aduce în Parlament claritate, iar parlamentarii nu vom mai apela la abordari electoraliste. 

"Parlamentul are posibilitatea să depună o moțiune de cenzură și să pice Guvernul și atunci, în acest caz mergem la alegeri anticipate. Alegerile anticipate vor aduce claritate în Parlament și atunci o majoritate în Parlament nu se va mai jucă cu abordări electoraliste și vor veni cu o proiecție pe care și-o vor asumă.", a spus Cioloș.
  
 În ceea ce privește alegerile pentru Primăria București, liderul Plus, pledează pentru un candidat unic al dreptei. 
  
"La București va trebui de data asta un candidat unic al opoziției și PNL și PMP, cel puțin să ne putem pune de acord cu un candidat unic al Opoziției. E firesc, fiecare să vina și să spună care credem noi că va fi candidatul mai bun, trebuie să stabilim un mecanism prin care să stabilim un singur candidat dacă alegerile locale vor avea loc într-un singur tur pentru că există o perspectivă foarte clară pentru alegeri în două tururi, în primul tur s-ar selecta dintre cei doi candidați cei mai buni doi, sau măcar unul va fi de acolo și atunci e foarte clar spre cine va merge susținerea.  Daca nu vom avea două tururi atunci un al doilea tur sau un prim tur sau un prim tur precedent alegerilor locare ar trebui să-l alegem noi, de aceea am propus preselecția candidatilor.", a mai spus liderul PLUS. 

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-15 09:41:05
Radian

PARTIDUL PLUS A LUI DACIAN CIOLOȘ DOREȘTE ANTICIPATE PENTRU A PRINDE UN LOC IN PARLAMENT. Speram sa nu prindă nimic, acest personaj cocoțat ca europarlamentar pentru ca acolo “ se simte “ cel mai bine. Este un personaj care NU a făcut NIMIC pentru ROMÂNIA are un discurs care NU are nimic cu ROMÂNIA.Se vede din toate actiunike sale ca este un cal crescut și bine dirijat de afara de a bulversa și mai mult politica românească. Sa ne lase flăcăul asta și sa-și mănânce banii murdari care-i câștiga la Bruxelles.!!!!

2019-12-15 11:50:02
johnneil

Poate ca mai bine de 50% din polulatia tarii doresc aceste Alegerii anticipate. Ma amuza insa acest minuscul "PLUS". Atata importanta isi da si asa de virulent este incat ai crede ca de ei depinde aceast lucru. Ei inca nu au rasfoit din greseala Constitutia? Pana si unul ca mine a priceput ca trebuiesc indeplinite niste conditii. Si deci este aproape imposibil de indeplinit. Dar ce sa le facem? Am inteles cu totii ca vor si ei sa suga niste oase care mai are ceva-ceva maduva si zgarciuri.

2019-12-15 12:37:36
Constantin Gadea

Daca nu faceti alegeri anticipate, comunistii revin la butoane pana la sfarsitul secolului.

Alte articole din: Ultimele Stiri