Dan Barna nu înțelege "paradoxul" din alegeri: "Electoratul PSD scădea de obicei în a doua parte a zilei"

Monday, 18 November 2019, 22:54, Sursă: Realitatea.NET

Dan Barna, candidatul USR-Plus în alegerile prezidențiale, oprit din cursă după primul tur, ca urmare a scorului slab obținut în detrimentul Vioricăi Dăncilă, are nelămuriri legate de scorul PSD din a doua parte a zilei alegerilor.

Adaugă părerea ta

Dan Barna, liderul USR, a comentat într-o emisiune TV eșecul înregistrat la alegerile din 10 noiembrie, observând paradoxul creșterii candidatului PSD în a doua parte a zilei:

"Sunt diverse paradoxuri statistice, cum ar fi că, de obicei, electoratul PSD scădea în a doua parte a zilei iar de data asta nu s-a întâmplat. Dincolo de asta, valul pe care trebuia să îl formăm n-a fost suficient de mare, dar peste 5 ani o să fie altfel. E o ciudățenie, e un paradox, prima dată în 30 de ani, candidatul PSD a înregistrat voturi în a doua parte a zilei (…) Din momentul în care au început atacurile, ne-am dat seama că trebuie să creăm un val suficient de mare ca să câștigăm și că este singura șansă. Se pare că n-am reușit să creăm valul", a spus Dan Barna, luni seara, la televiziunea națională.

Comentarii Existente
2019-11-18 23:37:20
Paine si circ in Romanica

V-ati infoiat degeaba atata vreme, ai cedat la presiunile venite din partea PNL de frica, ati votat Guvernul Bufonilor in loc sa va pastrati linia deja anuntata cu ani in urma si ati pierdut increderea electoratului. Mai grav, ati trezit si PSD din adormire. Acest esec are 2 radacini: prima este lipsa evidenta a dorintei de Schimbare a populatiei , oamenii sunt clar impartiti intre PNL si PSD si nu acorda sanse nici macar independentilor iar a 2-a este lipsa consecventei politice a USR sau a celor care conduc partidul. Daca nu votai Bufonii erai Presedinte!

2019-11-18 23:45:58
Mircea

USR nu si-a dat seama nici acum ca au fost folositi, pacaliti si apoi abandonati pentru votarea guvernului inscaunat prin cumparare si trafic de voturi fara vointa populara.

2019-11-19 13:09:51
Bre, ce fumati voi acolo? pe cine credeti ca aburiti?

Va e frica baieti? de votul poporului?hai rabdare pin la 7pm sa vedem dezbaterea.

Alte articole din: Ultimele Stiri