Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Amenințarea voalată a lui Viktor Orban/Explicațiile lui Ponta pentru rectificarea bugetară

Monday, 27 July 2015, 15:07 Sursă: REALITATEA.NET

Vei vedea de ce simbolurile Ungariei Mari şi ale Ţinutului Secuiesc, folosite de Viktor Orban pe facebook, sunt în legătură cu politica agresivă a Rusiei la adresa NATO, cine vrea repetarea scenariului Ucrainei în România şi cum trebuie să reacţioneze Bucureştiul. Invitatii lui Rares Bogdan sunt fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu, fostul director al SIE Claudiu Saftoiu si analistul politic Valeriu Turcan

Iar de la ora 22.15 vei descoperi ADEVĂRUL despre rectificarea bugetară care taie un miliard de lei de la Infrastructură. Cum explică premierul României banii pierduţi de Transporturi şi Sănătate şi de ce nu stau în picioare calculele sale? 

De asemenea, vei vedea că în timp ce Victor Ponta se laudă cu creştere economică, România a ajuns mai jalnică decât Africa la Eficienţă şi Competitivitate Guvernamentală. Câte ţări subdezvoltate ne bat la Educaţie Primară, Sănătate şi Infrastructură.? Invitatii lui Rares Bogdan sunt profesorul Mircea Cosea, reprezentantul Transportatorilor din Romania Augustin Hagiu si jurnalistii Oana Stanciulescu si Alex Cautis. 

Răspunsurile astă-seară, la „Jocuri de Putere”, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV si Realitatea FM.

 

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ