Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

RIHANNA, fotografie cu o ROMÂNCĂ: "Cât de tare, să te pună Rihanna pe Facebook!"

Wednesday, 17 August 2016, 19:31 Sursă: REALITATEA.NET

"Protagonista" respectivei poze este o tânără pe nume Anca. Aceasta s-a aflat în public la concertul pe care Rihanna l-a susţinut duminică, 14 august, la Bucureşti.

Îmbrăcată cu un tricou înscripţionat cu portretul cântăreţei din Barbados şi cu numele turneului mondial "Anti", fana s-a lăsat fotografiată, apoi a postat imaginea pe Instagram.

Spre surprinderea tuturor, poza ei a fost redistribuită ulterior chiar de Rihanna.

"O Doamneee, eşti pe Facebook-ul Rihannei. Felicitări", i-au transmis cineva. "Cât de tare să te pună Rihanna pe Facebook!", a adăugat un alt internaut.

ȘOC! Rihanna nu a vrut să se pozeze cu Delia

Rihanna a concertat zilele trecute în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, show-ul făcând parte din turneul de promovare a celui mai nou album al său, "Anti".

Stabilită la New York, Rihanna s-a născut pe 20 februarie 1988, în Barbados. A lansat opt albume de studio, începând cu anul 2005, iar 13 dintre single-uri sale au ajuns pe primul loc în topurile internaţionale. Discurile cântăreţei au fost vândute în peste 200 de milioane de copii, în întreaga lume. Ea este câştigătoare a opt premii Grammy, a 12 Billboard Music Awards. Rihanna va primi Michael Jackson Video Vanguard Award pentru întreaga carieră la gala MTV Video Music Awards 2016, ce va avea loc pe 28 august.

Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN