RIHANNA, fotografie cu o ROMÂNCĂ: "Cât de tare, să te pună Rihanna pe Facebook!"

Wednesday, 17 August 2016, 19:31, Sursă: REALITATEA.NET

Celebra cântăreaţă Rihanna a distribuit pe contul său de pe o reţea de socializare o fotografie cu fană din România. Asta deşi cu Delia, care a cântat în deschiderea show-ului ei de la Bucureşti, nu a vrut să se pozeze!

Adaugă părerea ta

"Protagonista" respectivei poze este o tânără pe nume Anca. Aceasta s-a aflat în public la concertul pe care Rihanna l-a susţinut duminică, 14 august, la Bucureşti.

Îmbrăcată cu un tricou înscripţionat cu portretul cântăreţei din Barbados şi cu numele turneului mondial "Anti", fana s-a lăsat fotografiată, apoi a postat imaginea pe Instagram.

Spre surprinderea tuturor, poza ei a fost redistribuită ulterior chiar de Rihanna.

"O Doamneee, eşti pe Facebook-ul Rihannei. Felicitări", i-au transmis cineva. "Cât de tare să te pună Rihanna pe Facebook!", a adăugat un alt internaut.

ȘOC! Rihanna nu a vrut să se pozeze cu Delia

Rihanna a concertat zilele trecute în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, show-ul făcând parte din turneul de promovare a celui mai nou album al său, "Anti".

Stabilită la New York, Rihanna s-a născut pe 20 februarie 1988, în Barbados. A lansat opt albume de studio, începând cu anul 2005, iar 13 dintre single-uri sale au ajuns pe primul loc în topurile internaţionale. Discurile cântăreţei au fost vândute în peste 200 de milioane de copii, în întreaga lume. Ea este câştigătoare a opt premii Grammy, a 12 Billboard Music Awards. Rihanna va primi Michael Jackson Video Vanguard Award pentru întreaga carieră la gala MTV Video Music Awards 2016, ce va avea loc pe 28 august.