Teo Trandafir, părăsită de iubit. Am plâns!

Thursday, 03 January 2019, 14:52, Sursă: REALITATEA.NET

Teo Trandafir a suferit și a fost chiar și părăsită de bărbatul la care ținea enorm. Într-un interviu, vedeta a recunoscut și a povestit întâmplarea neplăcută de care a avut parte. 

Adaugă părerea ta

„Mamei îi plăceau tipii înalți și frumușei. Până m-am îndrăgostit de unul, marea dragoste a tinereții mele, cel mai frumos băiat din liceu, pe care mama l-a plăcut atât de mult, încât atunci, și aveam 16 ani, mi-a cumpărat prima pereche de pantofi „Guban”, 375 de lei perechea! Firește, ca să arăt bine la întâlniri! Băiatul avea vreo 2,05 metri… Eu m-am îndrăgostit de el fără speranță, căci omul, la un moment dat, m-a părăsit, că doar la norocul meu. Am plâns în brațele mamei vreo doi ani de durere că nu mai sunt cu el! Pe urmă, am intrat și la facultate, eu tot după Cătălin al meu plângeam.

Mama chiar intrase la idei. Mi-a și zis…”Mai, gata, am înțeles, a fost iubire, dar acum mergi la facultate, cunoști pe altcineva”, eu -nimic, ba îi și reprosam…”Ție ți-a trebuit frumosu’, ia frumosu’, fir-ar al naibii să fie”. Ce mai, amintiri din adolescentă! Acum, bărbatul este însurat, are copii, iar eu, normal, am avut o altă viață”, dezvăluit Teo Trandafir pentru Ok! Magazine.