Raluca Moianu, fotografiata impreuna cu amantul. Imaginile care au pus capat casniciei

Tuesday, 21 January 2020, 07:48 Sursă: Realitatea.NET

In anul 2013, indragita realizatoare de televiziune si radio, Raluca Moianu, a fost fotografiata de presa tabloida in timp ce se afla in tandreturi cu amantul ei, un cameraman. Vedeta era casatorita la acea vreme.

Desi dupa acest scandal imens casnicia a mai rezistat o perioada, intr-un final tensiunile si-au spus cuvantul si totul s-a finalizat cu un divort.

„Dupa 15 ani de casatorie eu si sotul meu am hotarat sa ne separam. Suntem prieteni si vom ramane intr-o relatie stransa pentru ca avem impreuna o fetita careia ai vom acorda in continuare toata dragostea si atentia noastra”, anunta la acea vreme Raluca Moianu, potrivit cancan.ro.

Dupa mai multi ani, cei doi s-au impacat, insa barbatul a incetat din viata in 2018, rapus de cancer. 

„Inca nu-mi vine sa cred. Asta-i viata, mergem cumva inainte. Nu vreau ca Mara sa creasca trista, ea trebuie sa inteleaga ca tatal ei a fost o personalitate, ca a adus pasiunea pentru snooker in Romania si ca trebuie sa fie mandra de asta. Trebuie sa stie ca tatal ei a iubit-o foarte mult si ca de undeva de sus o va veghea mereu”, a declarat Raluca Moianu pentru Ciao.

Imagine

foto:ciao.ro

Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-01 16:32:05
viorica

Bună ziua, sunt Viorica Dăncilă, aproape că mi-am pierdut viața când iubitul meu de 4 ani a plecat să fie cu o altă femeie. Am plâns și sobru în fiecare zi, până când mi-a fost atât de rău încât am ajuns la internet pentru ajutor. Și am văzut o mărturie a unui caster vrăjitor care ajută o doamnă numită Adina-Ioana Vălean și i-am spus să-mi dau o încercare. așa că îl contactez pentru ajutor și el îmi aruncă o vrajă de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi reveni dragostea și acum sunt o femeie fericită. Pentru ceea ce ai făcut pentru mine, nu voi înceta să împărtășesc numele tău bun oamenilor de acolo pentru munca bună pe care ai făcut-o pentru mine. Sper ca Dumnezeu să vă binecuvânteze atât cât m-ați ajutat să îmi revin Dragostea, este ideal că am publicat acest lucru pe un ziar local pentru ca Dr. Amiso să aducă mai mulți clienți pentru el, merită mai mult și asta, iar recompensa sa este sigură. . Pentru probleme de să

2020-02-01 16:34:26
Viorica Dăncilă

Pentru probleme de sănătate sau relații, cazuri de sarcină sau cancer, cazuri de HIV sau divorț, recuperare de datorii, orice fel de probleme deloc, încetați să plângeți, contactați cu amabilitate Dr.Amiso pe herbalisthome01@gmail.com el este singurul răspuns la toate problemele dvs.

Alte articole din: LIFESTYLE