Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Povestea uimitoare a dansatoarei la bară cu doctorat în chimie

Monday, 17 February 2014, 16:43 Sursă: REALITATEA.NET

Elevii chimistei cu veleităţi sexy au vârste cuprinse între 18 şi 60 de ani, iar după cum susţine ea, faptul că a dat laboratorul pe cluburile de noapte s-a dovedit a fi o mișcare inteligentă de carieră, scrie evz.ro

Cherry a spus că nu s-ar mai întoarce înapoi, la slujba ei de lector la Universitatea din Sunderland, mai ales că acum şi-a deschis propria şcoală de dans.

Ea a povestit că în timp ce studia pentru doctorat şi-a redescoperit pasiunea pentru dans. Dr. Rebecca Slane practicat de altfel gimnastica, în copilărie, apoi s-a "reinventat" ca dansatoare la bară, aşa că se impunea să aibă şi un nume de scenă: a ales ca acesta să fie Toxic Cherry.

O vreme a jonglat şi cu slujba de om de ştiinţă şi cu orele de dans, dar, după cum mărturiseşte, efortul nu a fost unul mic. 

"Am început cu patru fete și, de la sfârșitul anului 2011, am trebuit să predau cursuri regulate pentru 40. Am știut că trebuie să iau o decizie", a spus Cherry.

"Am hotărât să îmi părăsesc slujba de la universitate și să îmi concentrez toate eforturile ca să dezvolt Cherry Dance Academy", a adăugat ea.

"Acum predau pentru 150 de persoane, pe săptămână, și este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată", mărturiseşte Cherry.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE