Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noul trend în organizarea nunților

Friday, 13 February 2015, 14:55 Sursă: AGERPRES

Potrivit specialiștilor în organizarea nunților, tendințele sunt naturalețea și originalitatea, 2015 fiind anul nunților în aer liber.

"Dacă în 2014 designerii au propus o întoarcere la eleganță clasică, în acest an naturalețea și originalitatea sunt în top. Rochiile de mireasă din anul 2015 par mai elegante și mai romantice ca niciodată. Pe lângă croielile moderne se păstrează tradiționala linie clasică a rochiei de mireasă, romantică și delicată, iar vedeta anului rămân rochiile pline de dantelă, rochii cu decupaje adânci, cu umeri căzuți, ce inspiră un aer romantic, elegant, dar și rochii simple completate cu trandafiri supradimensionați. Referitor la tematica nunții, stilul britanic, grație cuplului regal, cu elemente de dantelă, mese în aer liber, ghirlande luxuriante, lumină caldă, anul 2015 fiind și anul nunților în aer liber", a precizat Mirela Taraș, organizatorul târgului.

Lumânările trec pe plan secundar în 2015, locul acestora fiind luat de becurile mici, discrete răspândite în diferite colțuri din natură, ghirlandele de lumini în copaci, arcade de becuri cu lumină caldă, felinare răsfirate într-o dezordine ordonată.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE