Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mii de români s-au înscris la prima expoziție de selfie din lume

Monday, 08 September 2014, 23:09 Sursă: REALITATEA.NET

Organizatorii primei expoziții de selfie din lume, BestSelfie.ro, spun că proiectul este un succes încă din primele zile.

Peste 100 de mii de oameni au vizitat site-ul www.bestselfie.ro în prima săptămână de la lansare, unii doar pentru a-și vota prietenii care și-au încărcat selfie-urile acolo, alții chiar pentru a participa la prima expoziție de selfie-uri din lume.

Peste 1300 de oameni și-au încărcat fotografiile, însă numărul acestora crește cu fiecare zi. Câteva selfie-uri sunt chiar inedite, putem vedea selfie sub apă, pe bicicletă în mers, cu animale de companie (câini, pisici, vacă), selfie în baie (acest tip de selfie e destul de comun), selfie cu o maimuță, selfie pe munte, selfie la mare sau selfie cu multe lăzi de bere în spatele personajului din fotografie.

Mai mult decât atât, dacă nu știți ce frizuri sunt la modă în 2014, e suficient să faceți browsing prin galerie și vă veți da seama foarte repede cam ce mai poartă băieții azi, ce accesorii sunt la modă sau ce poziții adoptă participanții atunci când își fac un selfie.Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE