Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce se întâmplă cu sufletul după moarte. A fost găsit răspunsul

Sunday, 15 February 2015, 16:57 Sursă: REALITATEA.NET

Christof Koch, şeful laboratorului ştiinţific de la Institutul Allen şi Victor Troendle, profesor de biologie comportamentală la Institutul de Tehnologie din California, susţin că sufletul moare şi totul se pierde în momentul în care îşi pierde conştienţa. "Pierzi absolut tot. Lumea nu mai există pentru tine. Prietenii nu mai există. Tu nu mai exişti. Totul este pierdut", declară Koch.

Bruce Greyson, profesor de psihiatrie la Univeristatea Virginia, îl contrazice pe Koch. "Dacă priveşti cu încredere experienţele celor care au avut moarte clinică, ele sugerează faptul că mintea sau conştienţa funcţionează şi fără corpul fizic", explică Greyson.

Stuart Hameroff, care a înaintat o teorie controversată în 1996, legată de conştienţă, a declarat: "Cred că abordarea cuantică a conştienţei poate, în principiu, să explice existenţa noastră şi chiar posibilitatea unei vieţi de după moarte sau reîncarnarea".

În final, Eben Alexander, care a scris un articol controversat în "Newsweek" - "Dovada că Raiul există" - crede cu tărie într-o existenţă frumoasă a sufletelor noastre în afara corpului şi că aflăm despre asta atunci când părăsim această lume.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE