Coronavirus - România: 28166 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

BMW a anunțat data la care va livra primele modele BMW i8

Monday, 10 March 2014, 13:49 Sursă: REALITATEA.NET

Clienţii au putut plasa precomenzi pentru BMW i8 în toate pieţele importante cu începere din toamna anului 2013. Astfel, cererea pentru BMW i8 a depăşit deja volumul de producţie planificat pentru acest moment. Pentru România nu a fost comunicată încă o dată oficială de lansare.

În paralel cu completarea omologării obligatorii, inginerii BMW au putut să realizeze o îmbunătăţire suplimentară ale principalelor date privind performanţele şi consumul de combustibil. Datorită conceptului nou de sistem de propulsie BMW eDrive în configuraţie hibrid plug-in, i8 combină un sprint 0-100 km/h realizat în 4,4 secunde cu un consum mediu mixt în ciclul EU de testare de 2,1 l/100 km şi emisii CO2 de 49 g/km. Consumul aferent de energie electrică a fost măsurat la 11,9 kWh per 100 km.

Chiar dacă rezultatele înregistrate în ciclul de testare EU au permis comparaţii imediate cu alte automobile şi în ciuda relevanţei acestora pentru o taxare favorabilă în numeroase ţări, inginerii BMW i8 au pus un accent deosebit pe consumul redus de combustibil în viaţa reală. În consecinţă, BMW i8 demonstrează o eficienţă deosebită nu doar în procedurile standard de testare, ci şi în traficul cotidian.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE