Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

ATENŢIE LA CE POSTAŢI! Pozele inocente care au târât o familie într-un COŞMAR incredibil

Saturday, 02 April 2016, 09:22 Sursă: REALITATEA.NET

Lisa şi Anthony Demaree au intrat în cel mai mare scandal al vieţii lor în momentul în care au dus la developat, la un magazin Walmart, o serie de fotografii cu fiicele lor, inclusiv unele în care fetiţele erau învelite în prosoape, după baie.

Pozele, normale pentru orice familie, au fost însă considerate pornografice de un angajat al Walmart, care a decis să anunţe poliţia. În scurt timp, autorităţile s-au pus în mişcare: cele trei fetiţe au fost luate din custodia părinţilor, iar aceştia, investigaţi de poliţie.

A durat cam o lună până când un judecător a decis că de fapt nimic nu este în neregulă. Autorităţile au precizat totodată că cele trei fetiţe sunt bine-mersi şi nu prezintă urme de abuz. Era un pic cam târziu pentru părinţi.

Cei doi au plătit în jur de 75.000 de dolari pe procese, au fost introduşi într-un registru al posibililor violatori, iar Lisa a fost suspendată din funcţia pe care o ocupa la o şcoală locală timp de un an.

"A fost un coşmar, nu-mi venea să cred", a declarat Lisa Demaree, vorbind despre perioada petrecută fără copii.

Cei doi au decis ulterior să dea în judecată autorităţile, dar şi magazinul Walmart pentru abuz. O primă tentativă a fost respinsă de instanţă, dar cuplul face în continuare eforutir pentru a câşltiga lupta legală şi pentru a obţine despăgubiri.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE