Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Andreea Marin, prima reacție după ce a fost surprinsă cu noul iubit

Friday, 06 October 2017, 12:55 Sursă: REALITATEA.NET

Andreea Marin susţine că orice om are dreptul să trăiască o viaţă reală. "Sunt lucruri frumoase pe care le fac cu echipa mea. Dincolo de nevoia nebună de a povesti, avem voie să trăim o viaţă reală. Avem nevoie de bine în viaţa noastră reală", a spus Andreea Marin. 

Întrebată dacă urmează o nuntă, Andreea Marin a exclus pentru moment această posibilitate şi a glumit pe seama situaţiei.  "Nu am împlinit 18 ani. Nu am voie de acasă. Violeta îşi doreşte să mă vadă fericită. Toţi trăim şi această poveste a dezamăgirii. El este un om asumat, cald şi cu un suflet mare. E potrivire! Eu când mă uit în oglindă la mine văd un om cu multe vulnerabilităţi, dar am doza mea de forţă, pentru că altfel nu aş fi răzbătut prin junglă. Orice femeie are nevoie de protecţie, să ştie că este preţuită. Cred în dragostea la distanţă", a mai spus prezentatoarea care a subliniat că va rămâne în România indiferent de ţara în care va fi detaşat noul ei iubit.  

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974, în Roman, județul Neamț. Fosta prezentatoare TV a fost căsătorită din 1995 şi până în 2000 cu Cristian Gheorghiță. În ianuarie 2006, vedeta s-a recăsătorit, alesul fiind Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe o rețea de socializare. Pe 19 decembrie 2013, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Ozturk, un fizioterapeut turc. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat, pe Facebook, că divorțează de Tuncay Ozturk, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

sursa foto: Kanald


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE