Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ai ochii căprui? Oamenii cu această culoare a ochilor au o putere neobișnuită

Monday, 24 July 2017, 10:01 Sursă: REALITATEA.NET

Știai și că fiecare culoare a ochilor poate spune multe despre personalitatea oamenilor, pe lângă factorul de frumusețe? Iată despre ce este vorba în cazul oamenilor cu ochii căprui!

Cercetătorii de la Universitatea Queensland și Universitatea New South Wales au descoperit în cadrul unui studiu realizat în Australia că oamenii cu ochii căprui sunt mai plăcuți decât cei cu o culoare mai deschisă a ochilor.

Aceștia sunt mai rezonabili și sensibili în orice situațe. Cu toate acestea, când vine vorba despre oamenii la care țin, ies la iveală dragostea și compasiunea. Acești oameni nu sunt materialiști și nu le pasă de posesii, deoarece cred în emoții și energie.

Cu toate acestea, au uneori probleme când vine vorba de exprimarea emoțiilor chiar dacă sunt foarte încrezători și sinceri.

Persoanele cu ochi căprui radiază de fericire și pozitivitate. Ei sunt cei la care trebuie să te duci dacă ai o problemă sau dacă ai nevoie de o persoană care să te asculte, deoarece poți avea încredere întotdeauna în ei. Și știi acest lucru când te uiți în ochii lor și îți dai seama că te poți încrede, scrie eva.ro

Experții și psihologii sunt de părere că aceste persoane au un spirit energetic și magnetic, care atrage fericirea. În plus, atunci când suferă de o afecțiune, pot să se vindece mai repede decât alte persoane, deoarece dorința lor de viață este enormă.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE