Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Adelina Pestrițu, însărcinată! Noi detalii despre fetița ei

Wednesday, 02 May 2018, 14:41 Sursă: REALITATEA.NET

Adelina Pestrițu este extrem de emoționată, însă recent a realizat un pictorial pentru revista Viva. Bruneta se plimbă în vacanță, ea a postat recent o imagine tocmai din Veneția unde se află alături de iubitul ei, Virgil. 

Bruneta susține că nu și-a schimbat foarte mult stilul de viață, dar este foarte atentă la tot ce ar putea influența dezvoltarea copilului pe care îl poartă în pântece.

”Mănânc multe fructe, aș mânca întruna căpșune. Deocamdată am luat doar  5 kilograme, cred că stau bine. Asta deși am înțeles că abia spre finalul sarcinii se pun kilogramele multe. Fac în continuare sport, cu mare grijă și exerciții dedicate graviduțelor, care să nu pună copilul în pericol.  Îmi este frică de naștere, medicul meu va decide în ultima lună de sarcină dacă va fi naștere naturală sau cezariană. Primesc o grămadă de sfaturi, unele mă ajută, altele mă bagă și mai tare în sperieți. Îmi doresc foarte mult să o alăptez. Sper să mă ajute și organismul, nu pot controla chiar totul”, a declarat Adelina Pestrițu pentru click.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE