Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Flori de 8 Martie : Ce flori se pot oferi şi ce flori trebuie evitate

Thursday, 07 March 2019, 19:25 Sursă: REALITATEA.NET

Flori de 8 Martie pentru mama

Dacă nu are o floare preferată, sunt câteva specii care, prin simbolistică, sunt potrivite pentru a fi dăruite mamelor de 8 Martie. Irişii, de exemplu, sunt asociați cu înțelepciunea şi încrederea.

Şi crinii sunt flori potrivite pentru a fi oferiţi mamelor cu ocazia zilei de 8 martie, fiind un simbol al maternității la grecii antici. 

Flori de 8 Martie pentru parteneră

În astfel de situaţii, florile trebuie să exprime pasiunea, iar acest lucru îl fac cel mai bine trandafirii. Şi un buchet de lalele cu un trandafir în mijloc este o alegere potrivită, pentru că face combinaţian între pasiune şi primăvară. 

Flori de 8 Martie pentru colegele și prietene

În astfel de situaţii putem apela cu încredere la mixurile de flori de primăvară, cum ar fi lalele, freziile, chiar şi ghiocei. 

Flori de 8 Martie pentru superiori 

Fiind vorba de o persoană cu rang mai înalt, florile trebuie să sugereze acest lucru, să transmită rezervare şi respect. În această situaţie puteţi apela la aceleşi buchete mixte, dar mai sobre ca aranjam,ent li culori, sau la buchete cu flori exotice, ţinând cont de aceleaşi principiu. 

Flori de 8 Martie 

Cu excepţia ghioceilor, o altă flore asociată precis cu primăvara este narcisa, pentru că apare imediat după topirea zăpezii. În China, narcisele simbolizează norocul, iar în Tara Galilor fidelitate şi loialitate.

Alte flori foarte populare de 8 Martie sunt zambilele si lalelele.

sursă foto: eflorist.co.uk


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE