Coronavirus - România: 121235 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

5 semne că s-a îndrăgostit de tine

Tuesday, 11 February 2014, 13:44 Sursă: REALITATEA.NET

Putini barbati stiu sa-si exprime sentimentele si tot la fel de putini au si curajul sa o faca in stadiile incipiente ale relatiei. Uneori pot parea indemanatici, alteori chiar ciudati catre obsedati, alteori dezinteresati chiar, in ciuda faptului ca nutresc sentimente puternice pentru partenerele lor. Insa dovezile de iubire stau, de fapt, in gesturile lor, mai ales atunci cand li se aprind calcaiele la inceputul relatiei.

Iata cinci semne care indica faptul ca un barbat este indragostit lulea, dar nu stie sau ii este teama sa-si exprime sentimentele:

Trimite mesaje ciudate, chiar stupide

Cu cat este mai banal mesajul, cu atat se poate ca el sa fie mai indragostit. Daca se afla in oras fara partenera lui, indiferent cu cine este, si ii trimite un mesaj de tipul “Beau un Long Island Iced Tea”, el vrea, de fapt, sa spuna mai mult, cum ar fi: “Mi-am amintit cand ne-am imbatat amandoi cu Long Island Iced Tea. Ma gandesc la tine” sau “Stiu ca-ti place Long Island Iced Tea. Tare as vrea sa fii aici cu mine”.

Te suna fara motiv intemeiat

Barbatii nu sunt mari fani ai conversatiilor telefonice. Cand vorbesc la telefon, ori este vorba de o chestiune de serviciu, ori stabilesc o iesire in oras, ori rezolva o treaba anume prin acea conversatie. Daca un barbat suna o femeie invocand un motiv banal (“Unde ziceai ca este curatatoria aia, ca vreau sa-mi duc haina la curatat?!”), dar continua conversatia minute in sir dupa, cel mai probabil i s-au aprins calcaiele dupa femeia pe care o suna.

Inceteaza sa mai primeasca atatea mesaje

De regula, femeile trimit mesaje barbatilor ca raspuns la mesajele acestora. O femeie demna nu va zapaci un barbat cu sms-uri daca acesta nu ofera un feedback pozitiv, caci ar insemna, practic, ca-i cerseste atentia. Ei bine, in momentul in care un barbat incepe sa primeasca mai putine mesaje pe telefon, inseamna ca la randul lui a racit legatura cu celelalte femei pe care le tinea, cumva, in “stand by”. Acesta este un alt semn ca atentia lui se concentreaza pe o singura femeie.

Vezi mai multe pe lyla.ro.

 

 

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE