Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mai multe scrisori ale prințesei Diana despre copiii săi au fost scoase la licitaţie

Thursday, 05 January 2017, 20:40 Sursă: REALITATEA.NET

Cele șase scrisori, vândute la casa de licitații Cheffins, din Cambridge, i-au fost scrise lui Cyril Dickman, care a fost steward șef al Palatului Buckingham timp de peste 50 de ani.

Fiii prințesei Diana, William și Harry, apar consistent în aceste depeșe. Într-un mesaj datat 20 septembrie 1984, la cinci zile după nașterea lui Harry, prințesa Diana scrie: "William îl iubește pe fratele lui mai mic și își petrece tot timpul copleșindu-l cu o cantitate nesfârșită de îmbrățișări și sărutări și lăsând cu greu părinții să se apropie. Reacția la nașterea acestei mici persoane ne-a copleșit cu totul și abia mai pot respira din cauza grămezii de flori care ajung aici!".

Scrisoarea a fost vândută pentru 3.200 de lire sterline (3.950 de dolari), depășind cu mult estimările potrivit cărora prețul urma să se situeze între 400 și 600 de lire sterline.

Într-o altă scrisoare, din octombrie 1992, se afirmă că ambii prinți "sunt bine și le place mult la internat, deși Harry are mereu probleme!". Această scrisoare a fost vândută cu 2.400 de lire sterline, deși se estima că nu va obține mai mult de 600 până la 900 de lire.

Alte obiecte licitate de familia lui Cyril Dickman sunt scrisori, felicitări și fotografii de la alți membri ai familiei regale, printre care prințul Charles, prințesa Margaret, regina Elisabeta și prințul consort Philip.

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN