Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Consilierul italian care a bătut un român: Mult zgomot pentru nimic

Wednesday, 22 October 2014, 20:37 Sursă: REALITATEA.NET

"Mult zgomot pentru nimic. Sunt uimit de acest scandal izbucnit după o simplă acţiune de apărare la o tentativă de agresiune materială şi fizică. Nu mă simt în niciun fel afectat de acuzaţiile stupefiante de xenofobie aduse de Ministerul român de Externe şi sugerez utilizarea oricărui instrument de reprimare util pentru anumite elemente care, indiferent de naţionalitate, aduc atingere onoarei unui popor", a reacţionat consilierul municipal, Anthony Aliano.

Mai mult, consilierul italian a subliniat că ”nu are niciun sentiment discriminatoriu”, cu privire la cetățenii din România și a precizat, în susținerea celor afimarate, că ”a încredințat educația copiilor săi unei educatoare care are cetăţenie română”.

"Aş fi pregătit să îi dau doi pumni oricui, român, italian, politician sau cosmopolit, care ar recurge la violenţă cu aroganţă. (...) Pentru a demonstra că nu am niciun sentiment discriminatoriu, pot spune că am încredinţat educaţia copiilor mei unei educatoare care are cetăţenie română. Le mulţumesc tuturor cetăţenilor români şi italieni care, înţelegând ce mi s-a întâmplat, au manifestat solidaritate şi indignare faţă de atitudinea infracţională", a subliniat Aliano.

 

Mai multe pe Mediafax.

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN