Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sebastian Oancea: "Eroul" lui Oprișan, Mândrilă, latifundiar din donații

Sunday, 12 April 2020, 11:35 Sursă: Realitatea.net

Dar Mândrilă nu este tocmai un erou, așa cum ni-l descrie baronul matusalemic, el este cel care, în 2005, fără pic de compasiune pentru amărâții cu casele acoperite de apă, în calitate de secretar al Prefecturii Vrancea, a fost găsit de procurori cu 150 de conserve, în boxă, conserve care ar fi trebuit să ajungă la oamenii greu încercați.

Mândrilă este cel care și-a angajat amanta (ulterior devenită soție) purtător de cuvânt la Spitalul Județean Focșani, amantă care, la momentul respectiv, deținea un curs de asistent.

Mândrilă este cel care face afaceri cu sponsorii PSD, dacă aruncați o privire pe achizițiile spitalului, pe chișcurile din jur, pe angajările din spital, veți observa că nu e străin de nimic din ce înseamnă șpăgi.

Mândrilă este și cel care a permis, anul trecut, vizita fostului premier PSD Viorica Dăncilă, a fostului ministru al Sănătății Sorina Pintea în spitalul pe care-l conduce, fără minime protecții, plimbându-se pe la Neonatologie, luând bebelușii în brațe și expunând copiii internați la pericle reale de îmbolnăvire.

În fine, Mândrilă – eroul lui Oprișan, este un latifundiar de succes, căruia persoane pe care nu le cunoaștem, i-au donat terenuri într-o veselie, prin toate colțurile județului. Cine sunt persoanele care i-au donat terenuri, probabil numai procurorii vor putea afla, dar cum, în Vrancea, cu excepția unuia, procurorii sunt inexistenți când vine vorba de șmenarii politici.

Citește continuarea pe realitateadevrancea.net.


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri