Articolele din categoria BRĂILA:

Primarul oraşului Făurei, prins la volan cu o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat
Primarul oraşului Făurei, prins la volan cu o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat
Primarul oraşului Făurei, Ionel Voinea, membru al Partidului Conservator, s-a ales cu dosar penal, după ce poliţiştii din localitate l-au depistat băut la volan. Primarul oraşului Făurei, Ionel Voinea, membru al Partidului Conservator, s-a ales cu dosar penal, după ce poliţiştii din localitate l-au depistat băut la volan. Citeste mai mult: adev.ro/nc53tj Primarul oraşului Făurei, Ionel Voinea, membru al Partidului Conservator, s-a ales cu dosar penal, după ce poliţiştii din localitate l-au depistat băut la volan. Citeste mai mult: adev.ro/nc53tj
14 persoane, între care opt copii, au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară
Invitaţii la o pomană din Brăila au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară
De la pomană, la spital. S-a întâmplat în comuna brăileană Tufeşti, unde 14 persoane, între care opt copii, au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară. Oamenii spun că s-au simţit rău după ce au mâncat salam la pomana unei fetiţe ucise într-un accident rutier produs în staţia de autobuz. Proprietarii magazinului din sat, de unde au fost cumpărate mezelurile, susţin că nu erau expirate. 
Crimă urmată de sinucidere
Motivul ŞOCANT pentru care un brăilean şi-a omorât fiul, apoi s-a sinucis
Un bărbat din judeţul Brăila şi-a ucis copilul de patru ani, după ce l-a adus acasă de la grădiniţă, apoi s-a spânzurat, anchetatorii spunând că brăileanul a recurs la acest gest după ce a fost anunţat că are de plătit 70.000 de lei, întrucât ar fi accesat un site pentru adulţi. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi fost păcălit de un virus informatic care îi forţează pe utilizatorii de internet să vireze diverse sume de bani în anumite conturi. Computerul bărbatului a fost ridicat de poliţişti pentru a fi verificate adresele care au fost accesate de acesta.