Coronavirus - România: 28166 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

UNTOLD 2017. O noapte de cazare costă și 700 de lei. Programul complet al festivalului

Tuesday, 25 July 2017, 13:42 Sursă: REALITATEA.NET

“Am investit peste 10 milioane de euro în experienţa Untold. Am crescut cu 50% bugetul alocat artiştilor. Bugetul este cel mai mare de până acum, cu 3 milioane de euro mai mare decât anul trecut. Avem artişti şi mai mulţi, peste 200 anunţaţi şi mai urmează. Anual facem un top pentru a vedea preferinţele publicului. Desfăşurăm anual un top cu preferinţele fanilor şi încercăm să le satisfacem dorinţele. Untold nu mai este doar muzică, ci şi o experienţă aparte şi, din fericire, acesta este feedbackul artiştilor, cum este Armin van Buuren. El a spus că la Cluj are cel mai bun show, Martin Garrix spunea că aşteaptă festivalul «nebun» de la Untold, iar pentru noi descrierea aceasta de nebun este un feedback foarte bun. Pentru bugetul investit, este cea mai înaltă experienţă pe care o poate trăi un tânăr în România, ne dorim cei mai buni artişti, cea mai bună producţie. Ne aşteptăm să fie cea mai bună experienţă de până acum la Untold”, a declarat miercuri, 21 iunie, managerul festivalului, Bogdan Buta, într-o conferinţă de presă la Cluj.

UNTOLD 2017. Programul

JOI: Hardwell, Axwell&Ingrosso, MØ, Charli XCX, Dillon Francis, Sven Vath, Dubfire plus mulți alții.

VINERI: Ellie Goulding, Dimitri Vegas&Like Mike, Tujamo, Jasmine Thompson, Don Diablo, Lost Frequencies, Solomon plus mulți alții.

SÂMBĂTĂ: Armin van Buuren, Marshmello, Tinie Tempah, Hurts, Sunnery James&Ryan Marciano, Sander van Doorn, Loco Dice, Chris Liebing plus mulți alții.

DUMINICĂ: Martin Garrix, Afrojack, Steve Aoki, Alan Walker, Example&DJ Wire, Redfoo, Jamie Jones, Steve Lawler plus mulți alții. 

Mai multe aici.

UNTOLD 2017. Cât costă biletele

Doar fanii înregistraţi pe untold.com vor avea ocazia să-şi achiziţioneze primele 5.000 de abonamente la preţul special de 333 de lei plus taxe, sau unul din biletele de o zi, la preţul special de 200 de lei plus taxe.

Abonamentele la preţul întreg de 550 de lei plus taxe şi biletele de o zi la preţul de 250 de lei plus taxe vor fi disponibile doar din 2017.

UNTOLD 2017. Cazare

Proprietarii de apartamente din Cluj care închiriază în regim hotelier pot câștiga, dintr-un foc, o sumă care ajunge până la chiria pe trei luni.

Untold Real Estate. Apartament închiriat cu 3.000 de euro

Clujenii care îşi pun la bătaie locuinţele pentru festivalurile internaţionale ale acestei veri au ajuns să perceapă chirii exorbitante pentru câteva zile. Din chiria maximă de cazare percepută pentru cele două mari festivaluri muzicale (cu 500.000 de participanţi), proprietarul ar strânge imensa sumă de 6.000 de euro.

Dacă eşti mai fiţos şi vrei supercondiţii, un proaspăt posesor al unui apartament de 3 camere, la etajul 4 al complexului Platinia Shopping Center, ţi-l pune la dispoziţie pentru cele patru zile de Untold, pe portalul OLX. Cu 3.000 de euro. Poţi să mai aduci cinci persoane.

Ai în jur supermarket, bancă, sală de fitness, restaurante. Acesta îţi face şi calculele: „la 10 minute de mers pe jos (2 cu maşina) de Untold Festival, 15 minute de mers pe jos în parc, 20 minute mers pe jos de Piaţa Unirii”.   

Top chirii Untold

Centru..................Casă 4 camere...........3.000 euro 
Hasdeu.................Casă 6 camere...........3.000 euro 
Platinia.................Ap. 3 camere..............3.000 euro 
Pajiştei.................Casă 4 camere............2.950 euro 
Centru..................Hostel........................2.500 euro 
Oţetului................Casă 6 camere............2.500 euro 
Miko K..................Ap. 4 camere..............2.500 euro 
Centru..................Ap. 4 camere..............2.000 euro 
Dâmbu Rotund......Vilă 4 camere..............2.000 euro 
 
Sursa: OLX 

Citește mai multe pe ziuadecluj


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL