Ultima oră: Bonus de până la 1.000 de lei la salariu, indiferent unde lucrezi (P)

Monday, 04 April 2016, 11:03 Sursă: REALITATEA.NET

Într-un an bun pentru companie, ai primi cel mult un bonus de Paște sau unul de Crăciun. Dar tu îți faci treaba zilnic și simți nevoia unor bani în plus și în afara sărbătorilor.

La OTP Bank ne ascultăm cu atenție clienții și știm cât de mult contează chiar și un mic imbold. De aceea, am decis să fim noi cei care îți dau motive de a te simți apreciat și mai motivat la slujbă.

Dacă îți aduci salariul la noi și optezi pentru pachetul OTP Salariat, primești BONUS de până la 1.000 de lei, mult mai simplu decât la orice job:

  • Bonusul de bun venit - Ai un bonus de până la 500 de lei imediat cum vii la noi, cam ca o primă de instalare. Mergi la job în fiecare zi iar banii pe care îi câștigi îți aduc mai mulți bani; 
  • Bonusul OTP Direkt – Încă o mărire de până la 500 de lei doar pentru că faci plăți și operațiuni prin serviciul de Internet și Mobile Banking, fără să te coste nimic. Cu alte cuvinte, primești bani atunci când îți plătești online utilitățile, când faci tranzacții sau îți verifici contul de pe calculator sau telefonul mobil.

În plus, OTP Salariat te ajută să economisești și alți bani, ca să ai de cheltuială lună de lună:

  • deschidere și administrare GRATUITĂ a contului;
  • taxă de emitere și administrare card ZERO;
  • control permanent al contului prin alerte SMS cu costuri ZERO;
  • dobânzi promoționale la creditul de nevoi personale.

Beneficiază şi tu de aceste avantaje. Intră aici, aplică pentru pachetul OTP Salariat de la OTP Bank şi ai un BONUS de până la 1.000 de lei la salariu! 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL