Topul celor mai sănătoase sucuri din fructe și legume

Monday, 30 November -1, 00:00, Sursă: REALITATEA.NET

Încercăm, în acest articol, să îţi recomandăm cele mai sănătoase sucuri, unele din fructe, altele din legume. Pentru toate gusturile.

Sucurile din fructe nu ar trebui să lipsească din alimentația zilnică, fiind bogate în vitamine și minerale, de care corpul are mare nevoie pentru o funcționare bună.

Cele mai sănătoase sucuri din fructe

Printre cele mai sănătoase sucuri, extrem de bune mai ales în perioada sarcinii sucul de nap, struguri verzi, castraveți și mere verzi este excelent pentru sănătatea celulelor sanguine și funcției musculare. De asemenea îți oferă doza necesară pentru zilnică în vitamina K – foarte importantă pentru sânge și sănătatea oaselor.

Dacă vrei o piele tânără și de invidiat, trebuie să știi că printre cele mai sănătoase sucuri bogate în vitaminele A, B, C și E, combustibili necesari pentru menținerea unui ten superb, este sucul de mere, pere și cireșe. Este bun și pentru întărirea oaselor.

Un alt suc pe care trebuie să îl încerci, printre cele mai sănătoase în diete, fiind antioxidantul suprem, este sucul din afine, căpșuni și mango. Îți oferă energia de care ai nevoie atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus.

Afla continuarea pe clicksanatate.ro

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SĂNĂTATE