Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Top 10 celebrități care au întâlnit succesul târziu în viață! Poveștile sunt impresionante

Saturday, 30 July 2016, 17:14 Sursă: REALITATEA.NET

Aceștia sunt 10 oameni de succes care au reușit târziu în viață, potrivit www.arzigazu.ro:

1. Colonelul Sanders, KFC

Colonelul Sanders a reușit foarte târziu în viață. Acesta și-a pus în practică ideea abia la vârsta de 65 de ani. Câțiva ani mai târziu, deținea unul dintre cele mai mari lanțuri de mâncare fast-food din lume.

2. Hillary Clinton

Clinton a fost dintotdeauna o femeie de succes. A fost prima persoană de sex feminin care a devenit partener în cadrul firmei de avocatură Rose Law Firm, în 1979. Dar abia în timpul mandatului soțului ei a cunoscut succesul cu adevărat. Hillary Clinton a devenit prima femeie senator în statul New York, iar după campania eșuată din 2008, a devenit Secretar de Stat la vârsta de 68 de ani. În prezent, candidează pentru funcția de președinte al SUA.

3. J. K. Rowling

J. K. Rowling are una dintre cele mai interesante povești de succes. Aceasta a lucrat șapte ani pentru a scrie seria Harry Potter. În timpul acesta, trăia din șomaj și se chinuia să își crească copiii. În cele din urmă, a primit un avans de 3.000 de dolari de la Bloomsbury, iar prima parte a seriei a fost printată în 1.000 de copii. După cum prea bine știți, cartea a fost un succes, iar Rowling este acum una dintre cele mai bogate persoane din Marea Britanie.

4. Sophia Vergara

Vergara a avut o carieră de succes în adolescență, ca model. Dar a primit un rol în limba engleză abia la 30 de ani. Și-a petrecut cea mai mare parte a anilor 2000 încercând să își facă un nume la Hollywood. Abia în 2009, când avea 37 de ani, a primit un rol important în serialul de comedie Modern Familly.

5. Harrison Ford

Ford a lucrat ca tâmplar pentru a-și putea plăti facturile. Abia după vârsta de 35 de ani a reușit să se facă cunoscut ca actor la Hollywood.

6. Sylvester Stallone

Celebrul actor a fost atât de sărac, încât a trebuit să vândă bijuteriile soției pentru a putea plăti facturile. El a devenit un actor de succes abia la 30 de ani, când a primit rolul lui Rocky Balboa.

7. Vera Wang

Wang a făcut patinaj artistic, dar a renunțat la carieră la 23 de ani pentru a se angaja la Vogue. A lucrat pentru revistă timp de 15 ani, după care a lucrat ca designer de accesorii pentru Ralph Lauren. Wang și-a deschis buticul cu rochii de mireasă când avea 41 de ani, iar succesul l-a cunoscut la 53 de ani.

8. Amy Schumer

Amy Schumer a început să facă stand-up în 2004, iar în 2008 a apărut într-un reality show realizat de Comedy Central. Dar, abia la 30 de ani a atins succesul. Emisiunea ei, “Inside Amy Schumer”, lansată în 2013, este foarte apreciată, iar în 2015 a scris și jucat într-un film care a fost nominalizat la Globul de Aur.

9. Viviene Westwood

Westwood a renunțat la școala de artă pentru că nu credea că ar putea supraviețui ca artist. A lurat într-o fabrică și mai târziu ca învâțătoare. În 1962, s-a măritat cu Derek Westwood, cu care a avut un băiat. Abia când l-a întâlnit pe impresarul punk Malcolm McLaren a îndrăznit să își imagineze o altă viață. La 30 de ani, a renunțat la postul de învățătoare și a devenit un arhitect al mișcării punk. Astăzi, este unul dintre cei mai cunoscuți designeri din lume.

10. Martha Stewart

Martha Stewart a fost model și a lucrat pe Wall Street înainte de a-și lansa propria companie de catering. Prima sa carte de bucate a fost publicată când avea 41 de ani. Compania Martha Stewart Omnimedia a lansat-o când avea 56 de ani.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL