Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

"Tăticule, de ce spatele tău este însângerat?", a întrebat îngrozit fiul. Ce a urmat e IREAL!

Monday, 24 April 2017, 16:39 Sursă: REALITATEA.NET

Eugene înota singur departe de mal. Brusc el a fost lovit de un val uriaș și încerca din răsputeri să iasă la suprafață. Tot atunci a simțit și o durere arzătoare și sfâșietoare în spate.

"Niciodată nu am avut o durere atât de mare. Totul s-a întâmplat atât de brusc. Parcă am fost lovit cu biciul pe spate", — își amintește tatăl a doi copii. Printr-o adevărată minune Eugene a reușit să ajungă la mal.

"Tăticule, de ce spatele tău este plin de sânge?" — l-a întrebat fiul lui. Eugene deja înțelesese că a fost atacat de un rechin. Durerea lui era localizată în spate și pe umeri, unde rămăseseră urmele mușcăturii și o rană profundă. Familia se bucura că tatăl a scăpat doar cu câteva zgârieturi.

După vacanța petrecută în California Eugene a revenit la locul său de muncă. Rănile lui au început treptat să se cicatrizeze, însă durerea ciudată din spate continua să se intensifice, răspândindu-se în toată cutia toracică. Când nu mai putea să doarmă noaptea din cauza durerii, bărbatul a mers la medic.

Bărbatul se temea că „întâlnirea” cu rechinul i-a provocat leziuni mai grave decât cele vizibile. Și el a avut dreptate. Medicul a descoperit că Eugene avea un hematom uriaș. Însă cel mai uimitor lucru a fost altul. Investigațiile au arătat că  bărbatul avea cancer hepatic.

Afecțiunea a fost descoperită într-un stadiu incipient. Tumora era operabilă și Eugene nu a avut nevoie nici de chimioterapie. Însă dacă nu ar fi fost acel rechin, puțin probabil ca el să fi mers curând la doctor.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL