ŞOCANT. Ce a păţit o ieşeancă după ce a mâncat aripioare de la KFC. UPDATE: Poziția oficială KFC

Wednesday, 11 June 2014, 10:04, Sursă: REALITATEA.NET

O ieseanca a avut parte de cea mai neplacuta surpriza din viata ei. A vrut sa ia masa in oras, insa a fost la un pas de a fi internata in spital. Problemele au aparut dupa ce a mancat la fast-food-ul KFC, scrie BZI.ro.

Adaugă părerea ta

UPDATE. Poziția oficială KFC

"În data de 4 iunie, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Iași a efectuat un control în restaurantul KFC Palas.

În urma controlului, s-a constatat faptul că o parte din produse au fost etichetate greșit. Astfel, printr-o eroare umană, o serie de produse au fost lăsate la decongelat mai mult de 48h, termen stabilit intern. Acestea au fost oprite definitiv de la comercializare. Ne cerem scuze pentru această situație și vă asigurăm că vom lua toate măsurile necesare pentru a evita astfel de situații în viitor. Respectarea standardelor de calitate și siguranță alimentară sunt prioritare în fiecare restaurant KFC, politicile companiei în acest sens fiind foarte stricte şi atent monitorizate", au transmis reprezentanţii KFC.

_______

Aceasta a comandat pe data de 5 iunie o portie de aripioare crispy, cu 5 bucati, pentru care a platit 13,5 lei. A mancat primele bucati, iar la ultima a observat ceva ciudat, astfel ca nu a mai continuat masa. La putin timp dupa ce a ajuns acasa, au aparut problemele digestive.

"Cam dupa 3 ore a inceput sa-mi fie rau, iar seara pe la ora 10.00 a fost momentul critic in care am fost convinsa ca voi dormi la Urgente. La ultima bucata de pui am observat cand am rupt-o in doua, pe lungimea ei, un aspect gelatinos la mijloc si ca atare nu am mai mancat-o. M-am tratat singura acasa si ma gandeam ca o sa vad mai tarziu care va fi starea, insa pe parcursul noptii s-a ameliorat. Seara am trimis o reclamatie online la OPC", a spus Camelia Radu.

Aceasta a postat a doua zi si pe facebook ce a patit, iar alti prieteni din lista au sustinut ca si ei au trecut prin aceeasi experienta neplacuta. Imediat dupa ce ieseanca a depus reclamatia, au fost luate masuri de catre comisarii CJPC. Acestia au transmis iesencei un raspuns in care este specificat faptul ca au existat nereguli la acel sortiment de mancare pe care l-a consumat in data de 5 iunie. Pentru neregulile gasite, a fost aplicata o amenda in valoare de 4.000 de lei si au fost retrase de la comercializare 15 kilograme de produse. Produsele erau depozitate in conditii improprii si puiul era pus la decongelat de pe data de 1 iunie. In mod normal, acest produs nu trebuie sa depaseasca 48 de ore de la decongelare.

"Controlul de la OPC a demonstrat ca acolo au existat nereguli in primul rand la acest sortiment. Drept dovada ca l-au retras de la consum, iar in raspuns se face referire la produs depozitat in conditii improprii. Iar 15 kilograme e destul de mult. Faceau cateva zeci de portii si cine stie cat au mai vandut inainte de control", a mai spus Camelia Radu.