Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Reduceri eMAG – Faci treaba buna cu incorporabilele. Uite cum sta situatia preturilor

Monday, 12 March 2018, 13:32 Sursă: REALITATEA.NET

Reduceri eMAG – Lista tuturor ofertelor de incorporabile disponibile in promotia Electro Super Sale poate fi consultata daca accesati URMATORUL LINK.

Reduceri eMAG pentru incorporabilele de care ai nevoie in bucatarie. Acum poti sa salvezi mult mai usor spatiul din locuinta ta, daca ai o bucatarie cu dimensiuni mici, pentru ca incorporabilele urmatoare pot fi integrate foarte usor in mobilier si costa si putin.

Reduceri eMAG – Pachet cuptor si plita incorporabile

Reduceri eMAG importante pentru urmatorul pachet promotional pe care l-am zarit si noi printre ofertele celui mai mare retailer online. In primul rand, pachetul cuprinde atat un cuptor incorporabil cat si o plita, ambele avand 5 ani garantie. Cuptorul este de la Arctic, este electric, multifunctional si are functia de curatare catalitica. In plus, cuptorul are un volum de 66l, face parte din clasa energetica A si este acoperit cu un strat de inox. Plita este si ea incorporabila, tot de la Arctic, functioneaza pe gaz si e dotata cu 4 arzatoare. Oferta completa cu reducere eMAG poate fi consultata AICI.

Reduceri eMAG – Aragaz Zanussi

Trecem la o alta categorie de produse, cea a aragazurilor. Acest model de la Zanussi are una dintre cele mai impresionante reduceri din categoria sa: minus 22%. Aragazul e de cea mai buna calitate, functioneaza pe gaz si are aprindere electrica, plita, grill, rotisor si o latime de doar 50cm. In plus, exteriorul este din inox. Oferta poate fi gasita AICI.

Reduceri eMAG – Cuptor cu microunde Beko

40% are reducere acest cuptor cu microunde de cea mai buna calitate de la eMAG. Cuptorul este produs de Beko, este unul dintre cele mai performante, are volum de 20l, 700W putere, este mecanic si are culoare Silver. Garantia cuptorului cu microunde incorporabil este de 36 de luni. Pretul cu 40% reducere eMAG poate fi gasit AICI.

Reduceri eMAG – Hota incorporabila Beko

Reduceri eMAG importante, de 30%, si in cazul hotei incorporabile si telescopice produse de Beko. Aceasta hota are o putere de absorbtie de 420mc pe ora, e dotata cu un singur motor si latimea sa este de 60cm, asa cum este latimea standard pentru majoritatea aragazurilor. Oferta poate fi gasita AICI.

Reduceri eMAG – Pachet promotional Hansa Cuptor si plita incorporabile

Incheiem prezentarea ofertelor la fel de puternic precum am inceput, cu un pachet promotional. De aceasta data este vorba tot de un pachet promotional, insa produs de Hansa, un brand de foarte buna calitate si renumit pentru preturile avantajoase pe care le practica. Pachetul promotional vizeaza un cuptor incorporabil electric cu volum de 67l si functii de grill si rotisor incluse, dar si o plita incorporabila ce functioneaza pe gaz si e dotata cu 4 arzatoare. Toate amanuntele despre aceasta oferta eMAG le gasiti AICI.

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL