Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Povestea sfâșietoare a Mariei - tânăra de doar 23 de ani care a fost răpusă de coronavirus

Sunday, 03 May 2020, 17:55 Sursă: Realitatea.NET

Maria a fost internată la Spitalul Clinic Bălți în seara zilei de luni, 27 aprilie. Potrivit administrației Spitalului din Bălți, tânăra nu se afla la evidența medicului de familie, deși avea probleme de sănătate din copilărie și suferea de afecțiuni renale.

„Am înțeles că, de trei zile, pacienta nu putea să se urineze, semn că avea insuficiență renală severă la domiciliu. Ea a fost internată imediat în secția de reanimare și terapie intensivă, unde i-au fost aplicate absolut toate procedurile , pentru resuscitare și pentru a-i salva viața”, a declarat vicedirectorul Spitalului Clinic Bălți, Ala Condrea, pentru agora.md.

„Starea pacientei era critică. A fot adusă cu ambulanța. Prezenta dispneie pronunțată. Am colectat analizele necesare, s-a efectuat radiologia. Un plămân clocotea efectiv. Ea mi-a spus că din copilărie are patologie renală, iar la medic nu se adresa” a spus medicul urgentist, Raisa Cotos.

Fata a fost testată la COVID-19. Rezultatele au venit pozitive, dar după ce pacienta a decedat.

Tatăl fetei susține că medicii au promis că va fi externată în câteva zile și refuză să creadă că motivul decesului ar fi infecția cu noul coronavirus.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL