Coronavirus - România: 31381 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Oana Roman, mesaj emoționant pentru tatăl ei: "Mi-e tare dor și uneori doare, tati"

Thursday, 01 February 2018, 16:11 Sursă: REALITATEA.NET

Relația dintre Oana și Petre Roman s-a răcit treptat după divorțul fostului premier de cea care i-a fost soție mai bine de trei decenii. Politicianul s-a recăsătorit la doi ani de la divorț și a devenit din nou tată, lucru care l-a îndepărtat și mai mult de prima lui familie.

De altfel, Oana i-a reproșat tatălui ei, în urmă cu ceva timp, că a refuzat s-o ajute atunci când a avut probleme financiare mari. "A spus aşa: «Am bani, dar nu pot să-ţi dau, sunt banii copilului şi nu pot să-i scot fără acordul soţiei mele»", a declarat Oana la vremea respectivă pentru Antena 1.

La început de 2018, Oana pare dispusă să-și ierte tatăl și îl invită la o reconciliere printr-o scrisoare emoționantă publucată în revista VIVA!

”Dragul meu, tati meu, ți-am spus vreodată că mi-e dor? Mi-e tare dor de noi. Mi-e dor de plimbările la Susai, mi-e dor de vacanțele la mare, mi-e dor de serile în care citeai în birou și eu intram să te întreb ce carte crezi că ar mai trebui să citesc, mi-e dor de drumurile cu mașina, în care, deși eram speriată, pentru că tu conduci repede și imprudent, totuși eram în siguranță… Cel mai dor însă îmi este de prezența ta în viața mea. Mi-e tare dor și uneori doare, tati”, i-a scris Oana lui Petre Roman, conform click.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL