Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Motivele pentru care orice femeie are nevoie de un prieten gay

Sunday, 05 July 2015, 11:18 Sursă: REALITATEA.NET

Ştiu să admire sincer, fără pic de invidie

Sunt dese situaţiile în care o femeie primeşte o laudă din partea unei prietene, dar simte totodată o doză de invidie aparent bine mascată din partea ei. Invariabil, în relaţiile de prietenie dintre femei, există o doză de invidie, chiar şi una minoră. Iar o dovadă clară este competiţia pe care o au două prietenă de a arată una mai bine decât celalaltă. Oricum ar fi, un bărbat homosexual prieten bun cu o femeie are o mai mare capacitate de a admira sincer, fără farame de invidie.

Simt durerea femeii

Femeile dezvoltă mai multe complexe de inferioritate decât bărbaţii şi, cu atât mai mult, se lasă influenţată de ele. Încrederea în sine şi complexele de inferioritate sunt şi o parte a vieţii homosexualilor, motiv pentru care un prieten gay va înţelege şi va empatiza mult mai bine cu o femeie nesigură pe ea, indiferent cât de mult încearcă să mascheze această problema.

Mai mult, un bărbat gay, fiind conştient de problemele de încredere în sine pe care le au ei şi le au şi femeile, atunci când ele vor discuta o chestiune mai delicată cu ei, aceştia vor putea vedea mai în profunzine, având o capacitate sporită de analiză şi înţelege a stărilor de fapt şi stărilor emoţionale.

Sursa: lyla.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL