Moise Guran: „Scrisoarea lui Liviu Dragnea este grețoasă”

Tuesday, 03 December 2019, 12:36 Sursă: Realitatea Plus

Jurnalistul Moise Guran îl taxează dur pe fostul lider PSD Liviu Dragnea pentru mesajul trasnmis de 1 decembrie. Scrisoarea lui Liviu Dragnea pentru România, postată pe Facebook în ziua de 1 decembrie, „este grețoasă și pare scrisă de un psihopat”. Comentariul îi aparține jurnalistului Moise Guran și a fost făcut, luni, la emisiunea „Legile Puterii”, moderată de Denise Rifai la Realitatea PLUS. 

Adaugă părerea ta

 

Jurnalistul Moise Guran a catalogat drept „grețoasă” scrisoarea lui Liviu Dragnea de Ziua Națională a României, pe 1 decembrie.

„Este grețoasă, pe bune. (...) Este scrisoarea unui psihopat trimisă de ziua ei unei fete pe care a violat-o!”, a comentat Moise Guran.

De 1 Decembrie, Ziua Națională a României, fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a avut o primă postare pe pagina de Facebook. Mesajul vine la mai bine de șase luni de la încarcerarea la Rahova, pe 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare.

„Țara mea dragă, m-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață. De dragul tău am sacrificat tot. Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău! Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine!” a scris fostul lider PSD pe Facebook.

Dragnea nu mai fusese activ pe pagina sa de Facebook de șase luni, mai exact din 23 mai, cu câteva zile înainte de alegeri și de încarcerarea sa la Rahova.

Liviu Dragnea, prima postare pe Facebook, după încarcerare. Avalanșă de comentarii

Comentarii Existente
2019-12-03 13:52:35
Agentul Petrov

Grohaitul unui infractor cu speranta ca inca mai exista naivi care sa il plinga sau ''tovarashi'' care il asteapta sa continue ...

2019-12-03 13:53:17
Cine zice ,ala e.

Cine zice ala e,nu mă mir ca la dna asta cu gesturi nervose până la exaltare să vină si oameni de bun simț.

2019-12-03 14:14:28
Gelonzo

Dragnea vrea să ajungă "din acuzat, acuzator" ca Ceaușescu. Se potrivește de minune cu madam Dăncilă, "savantă de renume mondial"

Alte articole din: POLITICĂ