Miting la Cluj faţă de defrişarea pădurilor, criticându-l pe Iohannis

Saturday, 09 May 2015, 19:47, Sursă: REALITATEA.NET

Peste 800 de persoane au participat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la un miting faţă de defrişarea pădurilor, scandând "Romsilva, hoţie, cu Holzindustrie în cărdăşie” sau "Moţii se luptă cu hoţii” şi criticându-l pe preşedintele Klaus Iohannis pentru că a trimis Codul Silvic spre reexaminare în Parlament. Participanţii au blocat complet traficul rutier pe Bulevardul 21 Decembrie şi în Piaţa Mărăşti.

Adaugă părerea ta

Participanţii la marşul de protest faţă de defrişarea pădurilor organizat la Cluj-Napoca, al căror număr depăşeşte o mie, au blocat complet traficul rutier pe Bulevardul 21 Decembrie şi în Piaţa Mărăşti, ei scandând ”Ieşiţi din casă, dacă vă pasă” sau ”Parlamentarul frate cu tâlharul”.

Protestatarii au pornit în marş din Piaţa Unirii pe Bulevardul Eroilor, s-au oprit apoi în faţa statuii lui Avram Iancu, după care au continuat acţiunea pe Bulevardul 21 Decembrie şi în Piaţa Mărăşti, blocând complet traficul rutier şi transportul în comun, care face legătura între centrul oraşului, cartierul Mărăşti şi aeroport.

Oamenii scandează ”Jos, jos, Guvernul mincinos”, ”Ieşiţi din casă, dacă vă pasă”, ”Parlamentarul frate cu tâlharul”.

Participanţii la miting sunt însoţiţi de jandarmi.

Sursa: Mediafax