Ministrul Cotovelea, un pic surprins de anunţul de vânzare a Palatului Telefoanelor

Thursday, 25 September 2014, 13:54 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Am observat că media a fost foarte sensibilă privind publicarea anunţului de vânzare a Palatului Telefoanelor. Acum mai bine de o lună şi jumătate, la iniţiativa Ministerului pentru Societatea Informaţională, a fost înfiinţată o echipă interministerală de analiză a situaţiei acestui imobil. Probabil că analiza va fi încheiată până la finele lunii septembrie. După ce vom avea documentul, statul, prin Ministerul Culturii, îşi va manifesta sau nu dreptul de preemţiune. Este un cost foarte mare, trebuie să ne gândim ce vom face cu această clădire, dacă o vom achiziţiona", a declarat Cotovelea, prezent la un eveniment de specialitate, potrivit mediafax.ro.

El s-a arătat "un pic surprins" că executivul Telekom România Communications (fosta Romtelecom) nu a informat ministerul în legătură cu publicarea anunţului de vânzare.

"Ministerul, prin reprezentanţii din Consiliul de Administraţie, şi-a dat acordul de a începe procedurile interne pentru finalizarea caietului de sarcini şi de a organiza licitaţia. Dacă noi vom fi în măsură să spunem că vrem să cumpărăm Palatul Telefoanelor, atunci noi vom intra în negociere directă şi îl vom achiziţiona. Nu sunt nici supărat şi nici afectat, dar mă aşteptam ca relaţiile bune cu Romtelecom să continue şi să fim anunţaţi că urmează publicarea anunţului de vânzare. Personal, am fost sunat de mai multe persoane, care m-au întrebat de ce se vinde Palatul Telefoanelor şi cu ce preţ", a spus Cotovelea.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: ECONOMIE