Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Managerul Spitalului Sf. Maria, avere fabuloasă! Bunurile, însă, nu apar și în declarația de avere

Tuesday, 25 April 2017, 09:11 Sursă: REALITATEA.NET

Jurnaliștii l-au intervievat pe Narcis Copcă în legătură cu această neconcordanță, managerul explicând că majoritatea cheltuielilor importante sunt suportate de rude și prieteni.

În plus, potrivit aceleiași surse, băiatul medicului nu mai e la școala britanică din București, ci s-a transferat din toamna anului 2016 la un liceu privat din Florența.

Totodată, veniturile acestuia și ale soției sale nu au depășit 2.000 de euro pe lună, din 2010 și până în 2015, potrivit declarațiilor de avere.

Întrebat de jurnaliști despre cât a costat locuința din Pipera unde locuiește, Narcis Copcă a susținut că aceasta aparține părinților săi. Acesta a mai declarat că: “Credeți că viața mea a început în 2011, odată cu prima declarație de avere? Imediat după Revoluție eu am avut două apartamente. Eu am câștigat bani și înainte de 2011”.

Referitor la școlarizarea fiului lui Narcis Copcă în Florența, după ce a terminat clasele I-VIII la International British School în București, unde costul lunar se ridica la peste 1.000 de euro, apropiați ai familiei susțin că: ”Din toamna lui 2016, băiatul acolo împreună cu mama lui, care s-a mutat cu el în Italia”.

Versiunea pe care Narcis Copcă a oferit-o colegilor din spital este aceea că ”ei stau la o mătușă, care îi ține la Florența și îi suportă lui și școala. Ce mă costă pe mine este deplasarea în Italia, când mă duc să-l văd”.

Tot el le-a povestit colegilor că ”școala din Florența este mai ieftină decât cea britanică din București”.

În legătură cu informațiile potrivit cărora managerul Spitalului Sfânta Maria și-ar fi petrecut mai multe vacanțe pe iahturi în Gran Canaria, o insulă spaniolă din Atlantic, acesta nu a negat, însă a subliniat că nu a plătit el pentru un astfel de serviciu, ci prietenii.

 

 

 

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL