Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jocuri de putere: Minciuna ne-a îmbolnăvit pe toți! Ne poate vindeca Adevărul? Cine are curajul să-l spună?

Thursday, 26 March 2020, 16:56 Sursă: Realitatea.net

Camarazii noștri devin jurnalistii, prezentatorii, realizatorii tv și influencerii din on line! Nu-i cunoaștem personal, dar suntem nevoiti sa acceptam ca doar prin intermediul lor avem contactul cel mai protejat cu lumea din afara! Dar oare ei dețin adevarul sau operează, fără sa vrea, pe teritoriul minciunii?

Demisia ministrului Sănătății Costache ne sporește și mai mult anxietatea! Oare sistemul medical, singurul chemat concret sa se lupte cu Dușmanul nevăzut va face fata, sau va colapsa? Vedem tot felul de politicieni, mulți fiind aceiași de 30 de ani, mințind cu nerușinare ca dețin busola magica! Nu pot sa uit triumfalismul lor după tragedia de la Colectiv când strigau din toți bojocii ca sistemul medical românesc are tot ce-i trebuie și ca trebuie sa stam liniștiti! Veghează ei la binele și siguranța Noastra!

Când vedem rata de infectare cu Coronavirus a personalului medical din toate spitalele țării, cu epicentrul groaznic la Suceava, n-avem cum sa nu tremuram de groaza ca iar suntem cumva mințiți! Pai dacă nici adevarul nu ne-a mai rămas ca barca de salvare, atunci chiar suntem pierduți...

E limpede că acțiunea comuniștilor chinezi a întârziat cu cel puțin trei săptămâni eforturile de restrângere a epidemiei. Deci minciuna ne-a îmbolnăvit pe toți! Ne poate vindeca Adevarul? Dar cine are curajul sa-l spună?

Oricât de dur ar fi contactul cu el, sa ne amintim vorba aia din bătrâni: adevarul nu a omorât pe nimeni! Minciuna, însă, da! Ne omoară incet și pervers, căci aduce speranțe false și așteptări utopice!

Incercam, in aceasta seara, sa discutam fără menajamente despre adevarul din sistemul medical românesc, alături de medici, experți și cei mai cerebrali analiști și jurnaliști!

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL