E o premieră în România: plângere la Primărie pentru că şi-a stricat pantofii pe trotuar - FOTO

Thursday, 21 April 2016, 18:05 Sursă: REALITATEA.NET

O femeie din municipiul Târgu Mureș a reușit să uimească joi opinia publică, dar și funcționarii Primăriei, după ce a făcut o plângere inedită la această instituție. Cora Muntean, care este președintele Asociației Naționale a Comercianților Mici și Mijlocii din România, deranjată din cauza faptului că și-a stricat pantofii din cauza trotuarului din centrul municipiului, a depus o plângere la Primărie cu tot cu pantofii cu pricina!

Adaugă părerea ta

„Eu chiar nu-mi permit să-mi cumpăr zilnic pantofi și nici să-i folosesc într-o stare deteriorată”, scrie Cora Muntean, care solicită municipalității târgmureșene să găsească „o soluție de despăgubire” pentru ea.

Iată mesajul care a apărut pe pagina de socializare:

"În premieră la Primăria Tîrgu Mureș: plângere cu pantofi atașați. Am primit număr de înregistrare.
Prin prezenta, eu, Maria Cora Muntean, cetățean contribuabil din Tîrgu Mureș fac următoarea

Plângere

În ziua de 20 aprilie 2016, în jurul orei 17.30, mi-am distrus pantofii circulând pe trotuarul din centrul municipiului Tîrgu Mureș. Nu este prima dată când, din cauza pișcoturilor din care sunt făcute unele părți ale trotuarelor, îmi zdrelesc tocurile de la pantofi. De asemenea, nu sunt nici prima, nici singura persoană care pățește asta, de aceea consider că este de datoria mea să vă determin să găsiți o soluție. Până când veți găsi această soluție, vă las pantofii pe care ieri i-am încălțat a doua oară și vă rog să găsiți o soluție de despăgubire. Eu chiar nu-mi permit să-mi cumpăr zilnic pantofi și nici să-i folosesc într-o stare deteriorată. În cazul în care nu veți găsi o soluție, mă voi adresa instanței.
Regret, dar nici măcar de complezență nu pot folosi formula clasică de încheiere prin care să vă asigur de respectul și considerația mea."

Sursa: Vocea Transilvaniei.