De ce NU MERITĂ să cumperi un CEAS INTELIGENT. Mărturia unui utilizator

Tuesday, 20 January 2015, 17:11 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

În timp ce scriu acest material, la încheietura mâinii mele stă, strâns legat, un smartwatch LG G Watch R. Vibrează din când în când, ca să mă anunțe de mesajele de pe Facebook, de emailuri sau de SMS-uri și apeluri. Îmi place asta la nebunie.

Smartwatch-ul de la încheietura mea arată extraordinar. Cadranul rotund și robustețea lui contrastează perfect cu display-ul luminos OLED și cu watchface-ul care poate trece de la sobru la jucăuș prin câteva atingeri. Îmi place asta la nebunie.

LG G Watch R mă lasă să schimb melodiile pe care le ascult în căști, fără să trebuiască să-mi scot smartphone-ul din buzunar de fiecare dată când vreau să trec de la Chance The Rapper la Portugal. The Man, și îmi numără pașii și pulsul, ca să mă motiveze să mă mențin în formă. Îmi place asta la nebunie.

Totuși, diseară va trebui să-l dau jos de la încheietură ca să îl pun la încărcat, la fel ca și aseară, și asta nu îmi mai place așa de mult. Dar nu ăsta este motivul pentru care nu sunt dispus să investesc 1.500 Profitshare link de lei într-un astfel de dispozitiv.

Citește materialul integral aici


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE